ПОЛЮЦИЯ от Бойко: Връщам се на власт, но веднага, не ме плаши САЩ (+ ВИДЕО)

17 3 742

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов изскочи с нова полюция – на седянка в Кюстендил най-мразеният политик в България заяви, че партията му би се върнала на власт, но само ако това стане веднага, преди готвената актуализация на бюджета от настоящата управляваща коалиция, тъй като след нея, нямало да има “оправяне“.

Както само Narod.bg информира, САЩ са опънали ушите на Баце да не се бърка в политиката по време на войната на Русия срещу Украйна, защото НАТО и ЕС имат нужда от стабилна България, не от брътвежите на бъдещ подсъдим като Бойко Борисов. На спявката, обаче, низгвернатият тартор на хунтата се изрепчи на Щатите.

Заявката за ново лапане и пълнене на чекмеджета Мутрата направи в събота на сбирка с актива на ГЕРБ в Града на черешите на фона на скандирания от симпатизанти: “Избори!“.

“С една дума, на нас може да разчита народът, ако това се случи сега и в актуализацията на бюджета се заложат реформаторските мерки за икономиката, бизнеса, минималната работна заплата“, заяви Борисов.

“Или веднага, или после да се оправят сами, защото няма оправяне“, коментира той.

Темата за това кога ще се върне на власт му била поставена и на конгреса на ЕНП в Ротердам: “И трябва да ви кажа, че на конгреса на ЕНП в Ротердам всеки въпрос, на всички колеги, особено на Републиканския институт на САЩ, в последно време свикнаха да говорят от името на Щатите…

Ние 20 години работим със САЩ. Въпросът на Републиканския институт беше: “Готови ли сте наесен да се върнете на власт? И аз казах – първо трябва да ми отговорите вие на един въпрос и тогава аз ще отговоря на вашия“.

Той за пореден път критикува финансовата политика на настоящето правителство и поемането на дългове.

„Състоянето на страната и живота на българите в момента е катастрофично – нещо, което ГЕРБ не би допуснал – въпреки войната в Украйна, от която България има и ползи, военнопромишленият комплекс работи на макс“, каза той.

Реклама

Вчера, когато разбрал, че ще говори пред хора, Борисов събрал „Дончев, финансисти, Горанов“ и започнали да “смятат“: “Събрах Дончев, Горанов, финансисти – сметахме, сметахме, с нови 4-5 милиарда на година и при разходите, които в момента се правят, и при тая инфлация, и при тая пустош, която стана в държавата за година и половина…

Няма оправия… Това, което хората не разбират – в момента ви грабят, бе, хора, по 30 000 на дете ви грабят“.

“То и нас ни е страх – не от репресии, а от това, което ще се случи, ако мине актуализацията на бюджета. Понеже президентът Радев знае, че наесен ще има служебно правителство, иска тази актуализация“, коментира още бившият премиер.

„Още малко ще ги похвалят медиите. Те, хората, ще ги бият с камъни и тях, защото това внушаване, че те правят нещо, ще го платим с дългове. И не само инфлацията е проблем. Няма да има еврозона, за съжаление, с прискърбие го казвам“, каза още Борисов.

„Хърватия беше зад нас, догодина влизат в еврозоната. Ние ще сме все в чакалнята, защото избрахте промяната“, допълни той и заяви, че ако управляващи бяха ГЕРБ, нито едно нещо от това, което се случва в момента, нямало да позволи да се случи на държавата.

“Една нова велоалея няма за една година в Кюстендил. Честита ви „Промяна“. Готови тунели – не ги пускат.

Прекарват тунели през Кресна и никога няма да станат. „Струма“ щеше да е готова догодина, най-тежките участъци бяха готови. Това не е за ръкопляскане, това е мъка. Жал ми е, толкова труд. Година и половина не са пипнати мантинелите по „Струма“, заяви още той. Според него автомагистрала „Струма“ повече няма да се строи.

Борисов през цялото време беше наричан от наведения кмет на Кюстендил Петър Паунов „премиер“.

ВИДЕО

17 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  Много знаково изражение на отвращение от извращенията си….. ( на втори план). Победата извоювна, както винаги !

 2. Мариана Сумистката казва

  И мен не ме е страх, гербаджийски боклуци !!!

 3. Мариана Сумистката казва

  Малко думи – много съдържание, нали знаете ….. ( мразя ви !!! )

 4. Мариана Сумистката казва

  ИЗВРАТЕНА СМРАД !!!

 5. Мариана Сумистката казва

  ЛИЦЕМЕРНИ УРОДЛИВИ НЕКАДЪРНИЦИ !!!

 6. Мариана Сумистката казва

  МИЗЕРНИ ФАШИСТКИ НИЩОЖЕСТВА !!!

 7. Мариана Сумистката казва

  Ще ви дам едно замърсяване, така ще ви почистя , че ще място няма да си намерите, долна сволоч,

 8. Мариана Сумистката казва

  Недосегаеми няма, гербаджийски гадове !!!

 9. Со керез казва

  Чупка, бе дядка, гледай си исхемията и разбрицаните стави.

 10. ДО СО КЕРЕЗ казва

  БОЮ НЯМА СТАВИ ИМА 20тина МИНИСКУСА КОИТО КЪСА КОГАТО ТРЯБВА И ТАКА

 11. Мариана Сумистката казва

  До фашистите от “ Герб“:

  Не е важно какво печелиш а КАК го печелиш….

 12. Мариана Сумистката казва

  Макар, че печалбата ви е относителна, защото дълговете, които оставяте на всички нива ще прокълнат както вас, така и децата ви. Само психопат може да бъде толкова нагъл и безочлив, а вие сте “ Върхът“………

 13. Dqdo Teodosii казва

  Абе Мариана Сумистката, спри да коментираш сволоч, само твоите дивотии четем под всяка статия, или коментирай по-веднъж, ще ти го сложа така хубаво, че ще се наакаш само като пръднеш! ЯСЕН ли съм!?!?

 14. Мариана Сумистката казва

  ОК„ СВОЛОЧ !

 15. Мариана Сумистката казва

  ЗА КОМНТАРА„ ГОВОРИШ„ НАЛИ….? ЗАЩОТО ИНАЧЕ АЗ ЩЕ ВИ ГО СЛОЖА… ( ГРУБО КАЗАНО ) ТЪПО КОПЕЛЕ СИ И ЗАТОВА НЕ СИ РАЗБРАЛ…..

 16. Мариана Сумистката казва

  Както живдаш, ТЪПАН, нааканите си мълчат. Нищо не се е разминало, едва сега започва…….

 17. Мариана Сумистката казва

  ЯССИ ГЛЕДАЙТЕ ДЪРЖАВНИЯ ДЪЛГ„ УРОДЛИВИ СВОЛОЧИ !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.