БИЗНЕС с хора: Това е украинецът, напълнил България с луксозни „бежанци” срещу 1000 гривни на човек

4 7 786

Това е Максим Комаров – украинец, работещ като аниматор в България, регистрирал фирма за безплатни почивки в България на украински граждани срещу комисионна от 1 000 украински гривни.

Проверката на Narod.bg показа, че сумата е символична и затова Комаров е привлякъл буквално хиляди свои сънародници у нас. Преди войната 1000 гривни са се разменяли за 70 лева, сега за около 20.

Негова е заслугата за прииждане на хиляди украинци, „бягащи от войната”, настанени и обгрижвани безплатно в 4-звездни хотели по морето.

През цялото време от месец февруари досега Максим Комаров рекламира безплатни тримесечни почивки, показва снимки на хотелите и стаите с подробно описание, дава информация за екстри като басейни, интернет, ол инклузив, къде може да си вземеш домашния любимец, разстояние до морето и т.н.

Реклама

Затова още от самото начало на българите по морето им се струвало, че има нещо гнило в цялата работа, че с „бедните, страдащи бежанци” нещо не е наред.

Особено живеещите край морето, които виждат колко щастливи и усмихнати са тези бегълци от войната, как пазаруват необуздано и пълнят молове и заведения. Как няма да си щастлив при този келепир!

Дори не упрекваме Максим. Човекът намерил ниша и си върши бизнеса. Грешката е на нашите управници, че допуснаха такова извращение.

Най-бедната европейска държава да осигурява безплатна тримесечна почивка в луксозни условия на 130 хиляди украинци. Трябваше първо да ги настанят в бежански лагер, да ги регистрират, прегледат, да установят кой какъв е и защо е тук, а не да ни ги натресат да ги отглеждаме в луксозни условия безплатно.

Фейсбук пост за драмата по морето с украинските бежанци

4 Коментара
 1. сибирски трибуквен казва

  Бахмаааму.

 2. Мариана Сумистката казва

  Хубаво е когато публиката има критично мислене и интелект над средния. … Тогава няма да я плющят с материали, които помрачават самостоятелното и мислене…..

 3. Дамян казва

  Няма такъв човек.Всичко е руски фейк!

 4. Усрайна в трапа казва

  Комаров хвърлен в екарисажа

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.