ОКОНЧАТЕЛНО: Слави разпродаде имотите в Учиндол, скъса с родното село (СНИМКИ)

2 6 130

Слави Трифонов е скъсал завинаги с родното си село Тодорово, по-известно със старото си име Учиндол. Лидерът на „Има такъв народ” е разпродал всички имоти на покойния си баща Тодор, които приживе стопанисваше и увещаваше сина си да не се отказва от тях.

Бащата на Слави – Тодор Трифонов, почина през 2017-а

Съвсем наскоро Дългия продал терен с внушителните размери от 3600 квадрата, познат на местните като някогашното военно поделение, на млада жена на име Симона. Парцела бе пуснат за продажба през миналата есен.

Няма и година по-късно успял да се отърве от него срещу крупна сума. Преди години учиндолецът купил земята почти на безценица. Плановете му били да вдигне там чифлик с градини и басейни по поръка на своя баща, но след смъртта на дядо Тодор през 2017 г. строежът се разсъхнал.

За да подготви терена за палата, Слави срутил всички постройки от славното войнишко минало, с които купил поделението.

После платил и да му направят проект за голяма къща, който също продаваше на кандидатите за собственици, но новите стопани искали да ползват мястото за земеделие, а не да вдигат палат, защото нямали възможностите на Трифонов.

Реклама

Миналата година стана ясно, че Дългия е харизал и бащината си къща в селото. Новината потвърди и Янчо Итов – кметски наместник на населеното място.

Според него в имота на Дългия вече имало новодомци – младо семейство, което направило освежителен ремонт на постройката. В последните години къщата, в която преминава детството на чалга политика, пустееше и бе оставена на произвола на съдбата.

Единственото, в което маниакалният на тема сигурност Трифонов бе инвестирал, бяха охранителни камери, които да вардят празния имот от любопитни хора. Допреди баща му да издъхне, къщата бе добре поддържана. Дядо Тодор, който почина през ноември 2017 г., живееше постоянно там и се грижеше за двора си.

След смъртта му обаче жена му Здравка се преместила в Плевен при дъщеря си Петя, защото не искала да остава сама на село. Двете дами изобщо не стъпвали в къщата преди продажбата ѝ, а Слави Трифонов не бил засичан в селото повече от 10 години.

В момента той обитава луксозното си 5-етажно имение в столичния квартал „Бояна“, което е под денонощна охрана и разполага с нечувани екстри, като басейни, винарна, джакузита, вътрешен асансьор, японска градина, собствен фитнес, панорамна тераса и още десетки скъпи екстри.

Трифонов притежава и доста други лукс имоти в столицата и провинцията.

2 Коментара
  1. Балканджия казва

    Лошо няма че е купил/продал такъв или друг имот. Лошото е, че дядката бай Слави опростАчи две-три поколения за там, колкото са, 15-20 години.

  2. Мариана Сумистката казва

    Ам, кой когое опростачил е спорен въпрос. За политиката е важно турлу гювечът да не секва. И резултатът е фрапантен. Публичният дом функционира идеално.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.