Сигнал забърка фолкпевеца Константин с пробити ченгета на ГЕРБ в канал за бежанци (СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ)

4 5 714

Сигнал до Narod.bg забърка фолкпевеца Константин Иванов Славчев, познат като Коцето, в банда с пробити ченгета от ГЕРБ, занимаваща се с трафик на бежанци от Турция към Сърбия!

Данните, които прокуратурата и МВР трябва да проверят, сочат, че Коцето участвал в канал за нелегални имигранти, които влизали у нас през граничната зона с Турция в района между Малко Търново и Резово, което попада в границите на природен парк „Странджа”.

Този район от границата с Турция е най-натовареният откъм трафиканти на бежанци

Като всеки нелегален бизнес, и трафикът на бежанци – предимно сирийци и афганистанци, има нужда от униформена подкрепа, за да успее. Затова в групичката около Коцето имало компрометирани полицаи, назначени по времето на ГЕРБ, чиято задача била да подават своевременна информация за хайки и засади на каналджиите.

Реклама

Само преди два месеца – на 1 април, бе проведена специализирана полицейска операция на територията на София и страната от служители на ГДБОП, Гранична полиция и ДАНС по линия незаконна миграция. В хода на операцията бяха задържани 7 лица, сред които и един служител на МВР.

Смята се, че хотелът в Царево, който Коцето негласно притежава, е използван като първа база за настаняване на имигрантите, преди да бъде решено кога и с какво да бъдат транспортирани от морето през вътрешността на страната до браздата със Сърбия, където ги поема следващият трафикант.

Според сигнала при договарянето на сделките на границата с турските трафиканти Коцето използвал името на Махмуд Йозджан, без самият той да знае, че го набъркват в канал за бежанци.

Мотивът за участие в такава престъпна схема е очевиден – цената за превод от морето до сръбската граница е около 2000 евро на калпак – т.е., за микробус с двайсетина сирийци и афганистанци, натъпкани като сардели, организаторите на канала прибират 40 хиляди евро, коментира източникът на Narod.bg.

4 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  СКОРО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ЗАБРАНА ПО СЪДЕБЕН ПЪТ ДА СЕ ДОБЛИЖАВАТЕ ДО НАС„ БОКЛУЦИ….

 2. Автентичност на смисъла и превода казва

  Да не ви потопят лодката подводните течения , викам….

 3. Last Kick Of The Moonwalker казва

  “ The first step in a fascist movement is the combination under an energetic leader of a number of men who possess more than the average share of leisure, brutality, and stupidity. The next step is to fascinate fools and muzzle the intelligent, by emotional excitement on the one hand and terrorism on the other.“Bertrand Russel

 4. Мариана Сумистката казва

  ДОКАТО СВИНЕТЕ ВИЛНЕЯТ„ АНГЕЛИТЕ РАБОТЯТ….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.