НАПАСТ в Narod.bg: Бой в централата на ГЕРБ! Депутати се хванаха за гушите кой да дои Плевенско (СНИМКИ)

3 7 983

Жестоко меле в централата на ГЕРБ! Депутати се хванали за гушите в битка кой да дои Плевен и региона с прокарване на свои схеми и назначаване на врени хора по върховете на администрацията!

Това гласи пореден сигнал до Narod.bg за безобразията, случващи се вътре в шайката, от които, обаче, страда целият народ.

Ето ужасяващите разкрития за грозното лице на ГЕРБ, което няма да видите по телевизията, нито при обиколките на Бойко Борисов по села и паланки:

Спасете ни от тази напаст!!!! Пламен Тачев се връща начело на структурата на ГЕРБ Плевен. След ожесточен скандал в централата на ГЕРБ в София стигнал до бой между Пламен Тачев и Валери Лачовски е взето решение Лачовски да бъде отстранен и неговото място да заеме Тачев.

Валери Лачовски брани корупционното си блато с юмруци

Престъпните пипала на октопода на ГЕРБ са се увили около Плевен от години и почти са убили обикновените хора с честни бизнеси. Много симпатизанти напуснаха, отвратени от ситуацията в Плевен.

Общинските съветници от ГЕРБ са подложени на психически тормоз от Лачовски да узаконяват прищевките му. Дълго време хунтата вилнее с пълна сила, влиза в схеми, вкарва корумпирани и тъмни фигури във властта, краде, завладява, всява страх и плаши обикновените хора с Бойко Борисов.

Гербаджиите спускат парашутисти на ръководни позиции, гласят близки хора на благи службици и всичко това за сметка на гражданите. Публична тайна е, че доскоро в Плевен не можеш да работиш на държавна работа, ако не си от ГЕРБ.

Главно действащо лице в тази схема е настоящият депутат от ГЕРБ Валери Лачовски и изританата от Българската агенция за инвестиции (БАИ) калинка Десислава Трифонова, папкала 38 000 лева заплата на месец.

Реклама

Пламен Тачев – в миналото ортак на Бойко Борисов, е решил да се връща в политиката и да лъска мутренския си имидж като депутат от шайката. Кой е той обществото си припомни след 12 май 2021 г., когато третото правителство на Бойко Борисов отиде в историята и бе заменено от служебния кабинет с министър-председател Стефан Янев.

Тогава в парламентарната Комисия по ревизията на мутренското управление показания даде зърненият бос Светослав Илчовски, който разкри, че депутатът от ГЕРБ Пламен Тачев е истинска мутра, облечена във власт.

Заради осветляването му сенчестият бизнесмен, който бе депутат от 2009 до май 2021 г., бе принуден да се откаже от листите на партията за следващите избори. Името му беше споменато заедно с това на Анатолий Иванов като хора, които са „назначили” директора на местното подразделение на „Напоителни системи”, от когото земеделецът Светослав Илчовски се оплакваше, че му поискал такса „спокойствие”, за да си гледа земеделието.

„Първо трябва да платиш на местния депутат от ГЕРБ, а на държавата може и по-късно”, обясни какво е чул Илчовски от гербопитеците в Плевен, докато описваше историята на поисканите плащания.

Оказа се,че Десислава Трифонова е близка интимна приятелка от миналото на Илчовски. В по-ново време фенката на марковите парцалки имала вземане-даване с финансиста на шайката Владислав Горанов, носи клюката в ГЕРБ.

Официалният мотив на Пламен Тачев да се оттегли от листата в ГЕРБ-Плевен през 2021 било желанието му „да предаде щафетата на по-младите”.

По позната герберска традиция един некрадец се заменя веднага с друг. И тук изгрява звездата на разследвания от КПКОНПИ и прокуратурата за източване на средства от община Кнежа Валери Лачовски, за чиято фамилия Narod.bg направи серия разкрития. Вместо да бъде подсъдим, а защо не вече и в затвора, той сега е депутат и се разхожда в НС.

Припомняме: ето как действа ГЕРБ по места – братът на депутата Валери Лачовски – Илийчо, е кмет на Кнежа, майка му Йорданка Лачовска притежава медицинската лаборатория в общинската болница (в която „случайно” Валери е бил прокурист, т.е., шеф, б.ред.), а жена му пък „пази” всичко в града със своята частна охранителна фирма „Димакс секюрити” ООД.

Гербопитеците не казват защо ѝ е на МБАЛ-Кнежа частна лаборатория, след като си има своя? Или единствената причина е мамата на кмета Илийчо и на прокуриста Валери да си заработва свои пачки, че да не рови в чекмеджетата на синовете, а общинската болница да е пред фалит?

Интересно е да се спомене, че и на трите проведени през 2021 г. избори, Валери Лачовски получава солидна платена подкрепа, предимно от мургавите ни събратя в Кнежа и селата в замяна на дребни услуги, свързани със „инфраструктурни проекти”, подарени на ВИА груп, твърди информаторът на Narod.bg.

3 Коментара
  1. Precious Exotic Mix казва

    Новина: Курви – нимфоманки спасиха България !

  2. Урсула фон Бисмарк казва

    Утепахте целия си народ от КУРВА-Л–ЪК И УРОДЛИВОСТ…..

  3. !!! казва

    Бах маа му, доячите станаха по-вече от овцете!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.