Сигнал до Narod.bg: Ченге от СДВР натиска фирми да зареждат само в 2 вериги бензиностанции

1 9 242

Ченге от СДВР привиквал собственици на транспортни и строителни фирми, които по презумпция разполагат с повече МПС-та: автобуси и строителна техника, и им казвал да зареждат машините си само в две точно определени бензиностанции.

Това гласи сигнал до Narod.bg, кой публикуваме за проверка на достоверността от „Вътрешна сигурност” в МВР и Комисията за защита на конкуренцията.

Реклама

Източникът ни твърди, че полицаят от Икономическа полиция към СДВР Момчил Петров натискал бизнесмените да пращат своте шофьори само на бензиноколонките на малко познатите вериги „Интерспийд” и „Еко Петрол”, за да правят оборот предвид космическите цени на говирата.

Според сигнала ченгето заплашвал собствениците на строителни и транспортни дружества, че ако не изпълнят „молбата” му, щял да се постарае да им вгорчи живота с постоянни призовки в полицията, докато клекнат.

Смята се, че точно тези две вериги са изкупили всички малки бензиностанции на Гриша Ганчев и сега имали нужда от приток на клиенти, за да разширят бизнеса си.

Остава висящ въпросът какъв е мотивът на полицай Момчил Петров да прилага несъвместима със службата му преса над бизнеса – дали финансов или е форма на някаква зависимост от босовете на двете петролни компании, пише в сигнала до Narod.bg.

1 Коментар
  1. ИСТИНАТА казва

    Пак ПИТАМЕ:КЪДЕ са ДЪРЖАВНИТЕ БЕНЗИНОСТАНЦИИ „Петрол“?! И, ЗАЩО са ТАМ?! КОЙ, КОЙ, КОЙ ще ни КАЖЕ????

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.