Лошо, Бойко: Боби Пачката издаде човека, на когото носил чувалите с пари от „Хемус”

10 23 625

Лоша новина за Бойко Борисов – корупционният възел АМ „Хемус“ се разплита! Борислав Колев – Боби Пачката, обвиняем от края на миналата година за пране на 53 милиона лева, откраднати от лот 5 на аутобана по времето на ГЕРБ, издаде на кого е доставил чувалите с пари!

По-рано днес Софийският апелативен съд реши да продължи мярката домашен арест на хитреца. Магистратите потвърдиха определението на Софийския градски съд.

Защитата му поиска по-лека мярка за неотклонение – парична гаранция в разумен размер. Като причина беше посочено, че Колев помага на разследването и дори е посочил човека, който е вземал парите, след като са били теглени от банката на Младен Михалев – Маджо – „Интернешънъл Асет банк”.

Реклама

Обвиняемият е разказал и за друг мъж, който е организатор в схемата – Георги Георгиев. Той го придружавал при тегленето на парите.

42-годишният Борислав Колев е обвиняем от края на миналата година за изпиране на над 53 млн. лв., предназначени за лот 5 от автомагистрала „Хемус“.

Според обвинението той е участвал в създаването на мрежа от фирми, като набирал и мотивирал различни лица да им станат фиктивни управители. Именно по сметките на тези юридически лица били преведени част от парите, предназначени за магистралата.

Впоследствие мъжът придружавал фиктивните управители до банков клон, откъдето те теглили парични суми. Така според прокуратурата с 52 тегления от юни 2020 до септември миналата година мъжът получил над 53 милиона лева, които са заминали в посока Банкя.

10 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  Тъпи копелета, обаче ….

 2. Мариана Сумистката казва

  УРОДЛИВА СВОЛОЧ !!!

 3. Мариана Сумистката казва

  Неподозиран срив ще ви развали оргиите.

 4. Мариана Сумистката казва

  ВИЙ СТЕ ВСИЧКИ БОКЛУЦИ„ ВЕЕЕ

 5. о Рашко-цигЪнина казва

  Да ви го набутам в тъпите глави,помиярски сайт!

 6. Ehaa казва

  Хайде по-бързо да изчезват от политическия хоризонт, защото такивата като мене се изнервят вече! Ние от България до вчера се пишехме за братя с руснаците, а тези идиоти изпратени от сащ карат страната ни да бъде „вражеска“ страна спрямо велика Русия, даже и газа и нефта не искат да купуват с евро обърнати в рубли, за да не могат да бъдат крадени и конфискувани парите на Русия! Хайде по бързичко да изчезват, защото вече с камъни ще ги гоним до летището! Там да си хващат пътя я за сащ, я за Канада-та! Ама да не забравят и онази нахалната „всезнайко“, която Линда изхвърли от самолета за Рим!

 7. Boris казва

  Отишли са на майкати у путката. Бойко Борисов е един велик човек за разлика от вас дето пишете Теа помии.

 8. Бпйко казва

  Така така, я си дай сметката та да ти преведа малко кинти от магистралата.

 9. Бпйко казва

  Точно така Бойковото, ще защитаваш моя другар Путин. И за таб ще има кинти от магистралата.

 10. Бай Ставри казва

  Полека полека тази мръсна мутра се приближава към бай Ставри.
  А и някой от ревностните му защитници дето пишат по горе може да бъдат ощастливени от бай Ставри….той ви очаква.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.