КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ?: Боби Перуката летя до Париж за €10 000, Домусчиев плати полета (СНИМКИ)

1 3 396

Борислав Михайлов – Перуката се забърка в нов скандал – шефът на българския футбол е летял до Париж с VIP полет срещу „скромните” 10 000 евро, платени от собственика на „Лудогорец” Кирил Домусчиев.

Президентът на БФС се прибра вчера от Париж, където изгледал финала на Шампионската лига между Ливърпул и Реал Мадрид (0:1) в компанията на Домусчиев, което е очеваден конфликт на интереси.

Бившият вратар на Левски и националния отбор опита да скрие пристигането си през ВИП-а на летище „София”, за да не лъсне, че е в компанията на новоизлюпения милиардер от Разград.

Реклама

Bird.bg съобщи, че сумата за такъв чартърен полет, е порядъка на 10 до 13 000 евро. По непотвърдена информация парите са платени от Кирил Домусчиев, а полетът е извършен със самолета, който бизнесменът и неговият брат Георги използват за чужбина.

На летище „София“, където няколко часа преди тях кацнаха и легендите Deep Purple, за да изнесат снощи концерт в София, се разрази и скандалът на ВИП-а, откъдето първи излезе Борислав Михайлов. Той беше посрещнат изненадващо от репортер на bird.bg, който му показа документи, които беше помолен да коментира.

Михайлов остана възмутен и с реакцията си подсказа, че това не му е угодно и изблъска гневно с лакът репортера, а след това отпраши с автомобила, която го чакаше на летище „София“.

1 Коментар
  1. Мариана Сумистката казва

    КОЛКОТО И НА ОТКАЧЕНИ ДА СЕ ПРАВИТЕ„ НЯМА КАК ДА ОПРАВДАЕТЕ ФАШИЗМА И ДИСКРИМИНАЦИЯТА. ДЕЛОТО Е ВЕЧЕ ВНЕСЕНО В СТРАСБУРГ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.