Удар на Narod.bg: САЩ заповяда – Бойко става кукла на конци, ГЕРБ има нови шефове (РАЗКРИТИЯ)

7 5 655

Бойко Борисов вече е история дори за ГЕРБ! Бившият премиер никога повече няма да помирише висок пост в управлението на България, а ролята му на партиен лидер става чисто представителна, разкри само пред Narod.bg гербер от високите етажи на хунтата.

Истината е, че САЩ удариха Борисов през пръстите – тарторът на хунтата е поставен в изолация и му казано, че никога повече няма да яхне властта заради прекалено очевадните корупционни практики по време на трите му правителства, които го направиха най-мразеният политик в България.

За сваленото доверие говори и фактът, че щатските дипломати вече преговарят с Томислав Дончев и Даниел Митов, които реално са новите шефове на ГЕРБ, макар и по устав да само заместници на Бойко.

Реклама

Ако Борисов не харесва новата си позиция, която го прави кукла на конци, Щатите са готови с няколко тежки разследвания за далаверите на Борисов и вкарването му в списъка „Магнитски”, което не само ще доведе до осъдителна присъда, но и е реално ще закрие ГЕРБ. На всички е ясно, че хунтата е лидерска партия – без Бойко кулата от карти се разпада и отива в канала на историята.

Затова било нужно Борисов официално да остане начело, но с чисто театрална роля – да забавлява „мисирките” с типичните са него лакърдии тип „Бай Ганьо”, да рита демонстративно мач и да се носи тежко под светлината на обективите при поредното посещение по села и паланки.

Че размаханият пръст от Щатите е хванал дикиш лъсна при една от последните медийни изяви на Борисов. В своя сърдита реч пред гербопитеци в Шумен бившият премиер даде да се разбере, че няма да мъти водата на правителството и ще слушка, ако не иска да папка затворническа манджа:

„И да ме бутате за вот на недоверие и да правим нови избори – не участвам. Вече една година ГЕРБ ги няма. Каква е борбата с корупцията? За една година какво разкриха, какво видяха?”, влезе в обяснителен режим начумереният Бойко.

7 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  ТЪПИ СЕЛСКИ КОПЕЛЕТА СТЕ„ ОБАЧЕ …..

 2. Затвор за тиквата казва

  Това е ясно, но на простака нема да му се размине. Много е плакал пред Мустафа и за сега му дават временно спокойствие. Идва обаче да си плаща за турски поток..

 3. Мариана Сумистката казва

  ДО ГОДИНА НАЙ– МНОГО ЩЕ МИНЕТЕ НА 2 G ИНТЕРНЕТ И КАТО ПАДНЕТЕ„ МНОГО ЩЕ ВИ ЗАБОЛИ !!!

 4. Мариана Сумистката казва

  АБЕ, КОЛКО ПЪТИ ДА ВИ КАЗВАМ„ ЧЕ ПЕРСОНАЛНИ ДАНИ КАТО IP– АДРЕСЧЕ НЕ СЕ ОТСТЪПВА НА НИКОГО„ БЕ МАЛОУМНИ ФАШУГИ….??

 5. Мариана Сумистката казва

  ПО= МАЛКО ГАВРИ„ ПОВЕЧЕ МЕЖДУНАРОДНИ ПРИЯТЕЛИ„ БОКЛУЦИ !!!

 6. Мариана Сумистката казва

  МИСЛЯ ДА ВИ СИНХРОНИЗИРАМ СЪС СЕНЕГАЛ„ И НАЙ– ВЕРОЯТНО МОГА ДА ГО НАПРАВЯ….

 7. Мариана Сумистката казва

  ЩЕ ВИ ОРГАНИЗИРАМ ЕДНО “ ПО– СПЕЦИАЛНО “ МЕДИНО СЪБИТИЕ„ МЕДИЙНИ УРОДИ !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.