ТРАГЕДИЯ за Бойко в Narod.bg: Васил Божков се прибира тайно в България с… контейнер!

11 8 438

Милиардерът Васил Божков се очаква до дни да се раздели с миналото си на беглец от правосъдието след сделка с политическото задкулисие, според която бизнес активите му се прехвърлят на точно определен бизнесмен.

В замяна прокурор №1 сваля 19-те му обвинения и го прави чист пред правосъдието, за което само Narod.bg писа. Сделката е подписана, а детайлите бяха договорени на тайна среща в софийския кв. „Бояна“, проведена в неделя, 22 май.

Реклама

Наш източник разкри и как най-богатият българин смята да се прибере в България, без да бъде разкрит от медии и врагове, които събраха мощ по време на двегодишната му „каторга“ в Дубай, заплахата от които не е за пренебрегване.

Според първоначалната информация Черепа смята да влезе в България скрит в контейнер, натоварен на влакова композиция! Датата и конкретните детайли от маршрута на Васил Божков ще бъдат обект на отделна публикация ексклузивно в Narod.bg.

Прибирането на Васил Божков и неговата реабилитация пред Темида е възможно най-лошата новина за Бойко Борисов – така отпада и последната пречка пред Черепа да разкрие цялата схема, по която е бил изнудван от хунтата да даде 60 милиона лева подкупи на Борисов, Владислав Горанов и Менда Стоянова, за да оставят неговата дойна крава – „Национална лотария“, да работи безпрепятствено.

11 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  С КОНТЕЙНЕР ЗА ТРУПОВЕ ЛИ„ БЕ„ БОКЛУЦИ?? Е„ ДА! ТУК Е СТОПАНСТВО ЗА ПСИХОПАТИ…. ЩЕ ВИ ВИДЯ СЛВД 10 ГОДИНИ…..

 2. Мариана Сумистката казва

  МНОГО ТАЙНО „ БЕ…. И АНОНИМНО„ НАЛИ?

 3. Мариана Сумистката казва

  СКОРО ЩЕ ИМАТЕ И ДРУГИ ИЗГНАНИЦИ„ БОКЛУЦИ„ АМА МНОГО ПО– БОЛЕЗНЕНИ…. !!!

 4. Мариана Сумистката казва

  Имайнки впредвид колко сте работливи, определено ви очакват “ светли бъднини“……. Не ви честитя празника по подразбиране…… Вашите празници не са мои празници !

 5. Мариана Сумистката казва

  Сивенските селандури имат най- великия кмет на всички времена….

 6. Мариана Сумистката казва

  ПЩЩИ…..

 7. Мариана Сумистката казва

  ПОКАЖЕТЕ СЕ „ ДЕ!…….. БОКЛУЦИ……?

 8. Мариана Сумистката казва

  Аз плащам едни много високи акцизи, дето после само с кръв и пачки могат да се измият…..!!!

 9. Мариана Сумистката казва

  НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ВИ ЗАПАЛИ ЖИВИ„ ЗА ДА СЕ ПРЕЧИСТИ БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ. ИМАЛА СЪМ КОЛЕГИ ОТВСЯкЪДЕ„ НО НИКЪДЕ ТАКАВА ДОЛНА СМРАД НЕ СЪМ ВИДЯЛА…

 10. Затвор за тиквата казва

  Осем коментара (спам) от един и същ трол. Модератор има ли в narod.bg?

 11. Мариана Сумистката казва

  Нама се косиш, сайтчето обслужва всички форми на властта, както и в частност народа с неговите екстремни откачености и перверзии.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.