Прокурор пред Narod.bg: Гешев е бесен, шпицкомандата се дъни с компроматите срещу Бойко Рашков

2 3 479

Обвинител №1 Иван Гешев е извън кожата си от бяс – сформираната във Върховната касационна прокуратура шпицкоманда, която има задачата да мисли компромати срещу враг №1 на престъпната шайка – Бойко Рашков, се дъни тотално!

Новината разкри пред Narod.bg редови прокурор, погнусен от инсинуациите и методите на работа в държавното обвинение.

Реклама

Narod.bg вече разкри, че във ВКП има неколцина прокурори, които са сформирали неофициален щаб, чиято единствена цел е измислят съшити с бели конци сюжети, които да послужат за атака срещу неудобните на Гешев и хунтата. Целта е да се организират „мероприятия”, при които да има арестувани, които да бъдат пришити по някакъв начин към министъра на МВР.

Понеже прокуратурата не може да арестува, на Гешевите наемници им е нужно участието на полицаи при операциите, което явно се оказва проблем за постигането на желаната цел.

Така, въпреки големите правомощия и солидното финансиране, шпицпрокурорите не могли да докарат нито една инсинуация до желания край и така компроматите им увисвали в нищото, което докарвало менторът им Гешев до тиха лудост, категоричен е информаторът на Narod.bg.

2 Коментара
  1. Фики Стораро казва

    Рашков е императора, мърши безподобни.
    Скоро ще духате супата… плешиви педерунгели

  2. !!! казва

    Тъй, тъй, бой ебане и сръбска музика за каскетаджиите!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.