С благословия от БСП: Олигарх на Бойко вдигна бензиностанция под прозорците на блок

1 2 821

На последните парламентарни избори върху така наречения МОЛ – грозно и недостроено съоръжение, което олигархът на Бойко и шеф на фирмата на хунтата „Юнион Ивкони“ Ивайло Константинов вдига от години в центъра на Дупница, е закачен плакат с лика на кандидат-депутата и бивш МВР шеф Христо Терзийски, уличен от Narod.bg в нерегламентирани контакти с престъпния свят.

На него е изписан рекламният слоган „Ред в хаоса”. Той заменя преднишния лозунг, който също е бил окачен там, „Работа, работа, работа”.

Ситуацията е комична, защото на това място някога е имало красива сграда на обществена баня, а вече 20-ина години не стигат на галеника на хунтата да завърши нещото, което е обявил, че ще бъде МОЛ.

Реклама

Впрочем, съмнително е, че дипломиран архитект може да проектира толкова безвкусно съоръжение – с прозорци в отровно зелено и облицовка от кафеникави евтини на вид плочки.

Иначе банята е работила до края на 80-те години. След това в нея е имало фризьорски и козметични салони. Обсъждало се е да бъде предоставена на местния Исторически музей. През 2002 г. обаче е продадена на търг, при който „Юнион Ивкони” я купува за символичните 159 000 лв. и веднага я руши. 20 години по-късно не е успял да я завърши. Дотук се стигна, след като гербопитекът сключи договор с общината, подписан лично от тогавашния кмет Първан Дангов от…БСП.

Затова пък до нея и точно пред жилищен блок гербопитък, гушнал милиони по времето на глутницата ГЕРБ, е вдигнал бензиностанция. Вероятно не е било проблем да се вземат нужните разрешения, понеже кметството от 2011 г. е в ръцете на крадливата шайка, по-точно на съученици и протежета на Ивайло Константинов, регионален лидер на глутницата в Дупница.

1 Коментар
  1. Мариана Сумистката казва

    САМО ЧЕ СЛЕД 8–10 ГОДИНИ БОРИСОВ НЯМА ДА СИ Е ЗАЛОЖИЛ ГЛАВАТА. А АЗ ЩЕ ДАМ ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ ЩО ЗА ФАШИСТИ СА ГЕРБ И ЩО ЗА ИЗВРАТЕНИ БОКЛУЦИ ИМА В ПОЛИТИКАТА…..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.