Само в Narod.bg: Днес Васил Божков прехвърля всичките си активи! На кого?

4 6 240

Денят Х дойде! Днес се решава съдбата на Васил Божков на тайна среща между представители на милиардера-беглец и ВИП фигури от политическото задкулисие, разкри ексклузивно източник на Narod.bg от управляващата четворна коалиция.

При изключителни мерки за сигурност и конфиденциалност двете преговарящи групи ще се съберат, за да уточнят детайлите по сделката.

Реклама

Основните ѝ параметри вече са ясни – Васил Божков прехвърля всичките се активи на точно определени бизнесмени, в замяна главният прокурор Иван Гешев сваля всичките му 19 обвинения и Черепа се завръща от Дубай на бял кон, категоричен е информаторът ни.

Въпросът сега е на кого Черепа ще предаде контрола върху целия си бизнес?

Според източника на Narod.bg спявката е предвидена за 21 часа в София. Представители на Васил Божков ще кацнат у нас със самолета на банкера Цеко Минев, не скри източникът ни.

Очаквайте по-късно в Narod.bg: Къде точно ще е срещата на Черепа с високопоставени представители на политическото задкулисие и кои ще присъстват на преговорите

4 Коментара
 1. Рецидив казва

  На фондациятя за лекуване на шизофрения.

 2. BE CAREFUL WHO IS ABOVE YOU казва

  Поне няма да го хване МОЯ възродителен процес…… Защото смятам да ги облагородя малко тук.

 3. BE CAREFUL WHO IS ABOVE YOU казва

  Една част са крадливи и нещастно облагородени, а друга част са също крадливи и сънуват благородни метали, кюлчета и монтекарловско гражданство.

 4. ? казва

  Разкичването започва

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.