Новина в Narod.bg: Часове до инфарктната среща! Кола на НСО води хората на Черепа за преговори с ВИП политици по предаване на бизнес империята

4 6 721

Narod.bg единствен се добра до още информация за инфарктната среща днес между хора на Васил Божков и ВИП политици от задкулисието, на която Черепа трябва да прехвърли бизнеса си, за да получи индулгенция от прокуратурата на Иван Гешев и да се завърне в България като свободен човек.

Според два независими един от друг източника формално сделката вече е сключена и документите по смяната на господаря, начело на империята на Божков, вече били подписани.

Оказа се, че мястото на срещата, на която окончателно ще се реши съдбата на милиардера, може да бъде променено в последния момент от съображения за сигурност.

Реклама

Пратениците на Васил Божков, които трябва да кацнат днес следобед в София с полет от Дубай на борда на личния самолет на Цеко Минев, ще бъдат настанени в хотел „Милениум“. Смята се, че до локацията на срещата те ще бъдат отведени от кола на НСО.

Бронираният автомобил на спецслужбата трябва да потегли от хотела в центъра на София до мястото за преговори около 20,30 часа, а разговорите по същество трябва да стартират около 21 часа.

4 Коментара
  1. Мариана Сумистката казва

    ДОСЕЩАТЕ СЕ„ ЧЕ “ ГЕРБ“ СА ПРЕСТЪПНОЦИ„ НА КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ !!!

  2. Мариана Сумистката казва
  3. Мариана Сумистката казва

    „Es gibt kein größeres Unglück als verschwenderische Wünsche, es gibt keine größere Schuld als Unzufriedenheit, und es gibt keine größere Katastrophe als Gier. Gier ist ein Fass ohne Boden, das die Person in einem endlosen Bemühen erschöpft, das Bedürfnis zu befriedigen, ohne jemals Befriedigung zu erreichen.“

  4. Мариана Сумистката казва

    ИМИТИРАТ ЧУВСТВА„ ЗА ДА ПОСТИГНАТ ЦЕЛИТЕ СИ (ПСИХОПАТИТЕ )

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.