СЕНЗАЦИЯ в Narod.bg: Васил Божков се прибира, Гешев сваля обвиненията срещу Черепа

5 6 357

Васил Божков се прибира в България чист пред закона! От един месец милиардерът води тежки преговори с много високопоставени лица от политическото задкулисие за условията, при които може да се прибере след 30 месеца принудителна имиграция в столицата на Обединените арабски емирства – Дубай, разкри сензационно източник на Narod.bg от управляващата коалиция.

Както първи съобщихме, на 25 януари 2020-а (събота) хазартният бос изчезна, след като получил информация, че ще бъде арестуван от хунтата ГЕРБ.

Реклама

Часове преди да излети със своя самолет по курса София-Дубай, милиардерът, познат и като Черепа, бил на работен обяд със съпругата на медийния бос Иво Прокопиев – Галя. На срещата се уговаряло интервю с най-богатия българин пред медия от семейната империя.

Сега отново Narod.bg затваря кръга – Черепа се прибира, след като е постигнал предварителна договорка 19-те обвинения, които получи от прокуратурата на Иван Гешев, да бъдат свалени, хвърли бомба информаторът ни.

Очаквайте само в Narod.bg темата в развитие – къде и кога ще бъде срещата на хората на Васил Божков с ВИП представителите на политзадкулисието за изясняване на условията за завръщането на Черепа

5 Коментара
 1. Рецидив казва

  ЗА МЕДИЕН ФАШИЗЪМ– СЪД ПО ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТАНДАРТИ !!!

 2. Мариана Сумистката казва

  ПЪЛНА СВОБОДА НА ДЕЙСТВИЕТО ( КАТО ПРИ ВСЕКИ ПРЕСТЪПНИК ), ЛИПСА НА МОРАЛЕН КОМПАС…
  ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНИТЕ ОРГАНИ,ТЯХНАТА ИНСТИТУЦИЯ Е ПОВЕЧЕ ОТ НЕЛЕПА НА ФОНА НА СЛУЧВАЩОТО СЕ.

 3. Со керез казва

  Какви правораздавателни органи бе госпожа? Тук популацията има само органи на храносмилателната и отделителна система и гениталии.

 4. ММ казва

  Абу Даби е столицата на ОАЕ, а не Дубай.
  Алооо, ПКП има наследници

 5. Мариана Сумистката казва

  Под егидата на “ Герб“ се оформи нов обществен строй….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.