Гербаджийска фирма отрови Димитровград с оранжев дим след взрив (СНИМКИ)

10 3 609

Заводът „Неохим“ под контрола на бизнесмена от котилото на ГЕРБ Стефан Димитров за пореден път отрови Димитровград. По-рано днес жители на града сигнализираха за ярко оранжев дим в небето над „Неохим“ .

Отровният дим излизал от една от сградите на завода в продължение на няколко минути. Според работещи наблизо преди това се чул силен звук, наподобяващ гръм.

Сигнали са били подадени и до Регионалната инспекция по околната среда и водите, откъдето веднага са изпратили проверка на място.

Реклама

„Заради спад в напрежението в една от инсталациите за производство на азотна киселина е задействан клапан, което е довело за кратко до организирано и неорганизирано изпускане на емисии“, заяви след проверката пред Haskovo.info директорът на РИОСВ Наталия Пачеманова.

Тя допълни, че в 13 часа измерванията показвали, че няма превишени стойности на азотни оксиди в Димитровград. При норма 200 микрограма на кубически метър, резултатите са 10.86 микрограма.

От „Неохим“, естествено, отказаха коментар за случая.

10 Коментара
 1. BE CAREFUL WHO IS ABOVE YOU казва

  “ MY MOTHER IS A WALKING MIRACLE.“

 2. BE CAREFUL WHO IS ABOVE YOU казва

  ПОКВАРЕНА НАЦИЯ !!!

 3. Мариана Сумистката казва

  Има едни записки и кратки хроники на българската уродливост, които в допълнение към некадърността на Герб, ще донесат доста СЪТРЕСЕНИЯ !!!

 4. Мариана Сумистката казва

  ЯВНО С ТАЯ ВИ БРУТАЛНОСТ„ НА НАТО ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА РАЗПОЛОЖИ ВОЕННИ СИЛИ В СЪСЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ….. И БЕЗ ТОВА ОТДАВНА СТЕ КАТО ИВИЦАТА “ ГАЗА“, БОКЛУЦИ !!!

 5. Мариана Сумистката казва

  САДИСТИЧНИ УРОДИ !!!

 6. Мариана Сумистката казва

  ПРИМЕРНО„ МОГАТ ДА ВИ ИЗСЛЕДВАТ КАТО НАЙ– ОТКАЧЕНАТА ЗАПЛАХА СВЕТА, ИЛИ НЕЩО ОТ ТОЯ РОД ….

 7. Мариана Сумистката казва

  КУРВАЛЯЦИТЕ ОТ ФИРМИТЕ ЗА ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ„ КАТО МАХНАТ ТАЯ КАТАСТРОФАЛНА ИЗМИСЛЕНА И ИЗНЕРВЯЩА ХОРАТА ПРОЦЕДУРА, ЩЕ ПЛЪЗНАТ КОЛКОТО СА НАХАЛНИ И ЩЕ ВИ СЪСИПЯТ МИРНОТО СЪЖИТЕЛСТВАНЕ. ВС КОРО ВРЕМЕ КЛИЕНТИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОБСЛУЖВАНИ ОТ САМИТЕ ФИРМИ И ОБУЧЕНИ ЕКСПЕРТИ С ДОБРИ ПРОФЕСИОНАЛНИ УМЕНИЯ“ ТАКА ЧЕ„ РАЗРУХАТА ЩЕ ВИ СМАЖЕ ПАЗАРА НА ТРУДА СЪВСЕМ. ПОЖИВЕМ„ УВИДИМ….

 8. Мариана Сумистката казва

  МЕДИЙНИТЕ КУРВАЛЯЦИ НЕ ОТСТЪПВАТ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ПО УРОДЛИВОСТ !!!

 9. Мариана Сумистката казва

  ОБИДИТЕ И ТЕРОРИЗМА СА ЯСНИ. НЕЩО ДРУГО ДА ПРЕДЛОЖИТЕ??

 10. BE CAREFUL WHO IS ABOVE YOU казва

  Всеки Боклук Си Заслужава Славата казва:

  ЗАПОЧВАТЕ НОВ ДЕН НА ПРОНИКНОВЕНИЯ ЛИ??

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.