Истината в Narod.bg: „Възраждане” стана първа сила, Бойко води с процент пред Кирил Петков

5 4 066

Изненадващи резултати от социологическо проучване за одобрението към партиите бяха изпратени до редакцията на Narod.bg с молба от подателя да не обявяваме агенцията, която е извършила анкетата, за да не започне „лов на вещици” и така той да загуби работата си.

Според нецензурираните данни петата колона на Москва „Възраждане” на Костя Копейкин е първа сила, следвана от глутницата ГЕРБ, която е пред „Продължаваме промяната” с малко повече от процент, а не с 6-7, както твърди фейк социологията, пробутвана в медиите!

Тези резултати нямат нищо общо с официално обявените преди ден, според които шайката на Бойко Борисов била първа политическа сила.

Причината на повърхността да изплува Копейкин, твърди пожелалият ни анонимност източник е, че процентът на българите, желаещи да гласуват, е намалял, а онези, които все още имат желание да отидат до урните, се канят да предприемат наказателен вот.

Т.е., да гласуват за Копейкин въпреки яснотата, че става дума за краен русофил и отявлен популист.

Реклама

Според продажната стъкмистика ако изборите бяха днес ГЕРБ, биха повели с 6,7% пред „Продължаваме промяната”, твърди „Галъп интернешънъл“.

„Възраждане” от своя страна би задминала БСП с 0,8%, а евентуален политически проект на бившия служебен премиер Стефан Янев би получил по-голяма подкрепа в сравнение с ДБ.

Според добре платените от партиите социолози се очаква осемпартиен парламент: ГЕРБ-СДС (24,9%), „Продължаваме промяната“ (18,2%), ДПС (11,1%), „Възраждане“ (10,5%), БСП (9,7%), партия на Стефан Янев (5,6%), „Демократична България“ (5,5%) и „Има такъв народ“ (5,4%).

Социоманипулаторите обаче са единодушни, че партията на Стефан Янев „Български възход” ще е изненада на предсрочен или редовен вот.

„Галъп” даде 5.6 на сто подкрепа за политическата сила на бившия служебен премиер, а „Тренд” – 7.6 на сто.

„Маркет линкс” пък отбеляза, че Стефан Янев има по-високо доверие в обществото от това на премиера Кирил Петков.

5 Коментара
 1. BE CAREFUL WHO IS ABOVE YOU казва

  ИЗМЕТ !!!

 2. BE CAREFUL WHO IS ABOVE YOU казва

  По една неслучайна уродливост се разбира, че ГЕРБ е “ Бойко“ и че всички кражби, конфликт на интереси, корупционни схеми и най- различни уродливости са неразривно свързани с неговото име. В общините българските общинари има все по- малко неща, с които да се похвалят. Упадъкът, уродливостта и грозотата заливат всичко живо и неживо.

 3. Мариана Сумистката казва

  И… не бъдете толкова уродливо тъпи да наричате “ лов на ВЕЩИЦИ“ една дългогодишна много нискостойностна ДИСКРИМИНАЦИЯ !!!

 4. Мариана Сумистката казва

  ВЪВ ВАШЕТО ИЗРАЖДАНЕ И ВАРВАРСКО ОБЩЕСТВО ИМА ТАКИВА НЕЩА„ КОИТО ЕВРОПЕЙСКО ОБЩЕСТВО НЕ БИ ДОПУСНАЛО. А И НЕ САМО ЕВРОПЕЙСКО. …. ПРАВОТО НА ЛИЧЕН И СЕМЕЕН ЖИВОТ- ЕДНО ИЗКОННО ЧОВЕШКО ПРАВО. ЩЕ БЪДЕТЕ СЪДЕНИ !!!

 5. Мариана Сумистката казва

  ДА ВИ Е ЧЕСТИТО ДЕЛОТО ПО ИЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.