Narod.bg пита: Показа ли САЩ жълт картон на Кирил Домусчиев? Ето защо милиардерът и Бойко не протестират срещу кабинета

2 4 566

Конфедерация на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), която щеше да протестира днес заедно с автобусните шофьори, таксиджиите и превозвачите, изненадващо избяга от масовката.

Председателят на КРИБ – милиардерът Кирил Домусчиев, не казва и дума защо се оттегли от планирания бунт, след като само преди ден бе обявено, че на „големия протест на 18 май ще застанат рамо до рамо превозвачи, бизнес и синдикати”. На бунта липсва и кликата ГЕРБ, защо ли?

Източник на Narod.bg разкри причината – Кирил Домусчиев е получил жълт картон от САЩ за опитите да се подложи на Бойко и да рути кабинета в угода на хунтата ГЕРБ!

След посещението на Кирил Петков в Щатите богаташът бил предупреден от US фактори, че ако продължава с опитите да свали правителството, бизнесът му в САЩ ще пострада сериозно.

Реклама

Не е тайна, че фирмата му Нuvерhаrmа UЅА paзпoлaгa cъc зaвoди и изcлeдoвaтeлcĸи цeнтpoвe в шecт aмepиĸaнcĸи щaтa: Apĸaнзac, Koлopaдo, Флopидa, Mиcypи, Heбpacĸa и Ceвepнa Kapoлинa. Дружеството e cъc ceдaлищe в Джopджия. Koмпaниятa е сред водещите нa aмepиĸaнcĸия пaзap зa вeтepинapни фapмaцeвтични пpoдyĸти и дpyги пoмoщни cpeдcтвa зa здpaвeтo нa живoтнитe.

Става дума за милиарден бизнес, който може да бъде подложен на сериозни проверки, които да ударят по реномето и финансовата стабилност на компанията, ако Киро Домусчиев не спре да угажда на ГЕРБ заради мераците на Бойко да се върне във властта за пълнене на чекмеджета.

Същевременно щатски дипломати се свързали с Бойко Борисов и го светнали, че разплитането на 3-милиардната далавера с руския „Балкански поток” е само разгрявка за разследването, което може да бъде активирано, ако не спре с инсинуациите за сваляне на четворната коалиция.

Причината е, че САЩ иска правителството „Петков” да удържи властта, за да свърши поставените задачи, за които премиерът е поел ангажимент, категоричен е източникът на Narod.bg.

Ето защо Бойко и дума не обелва за участие в протеста, категоричен е информаторът ни.

2 Коментара
  1. Затвор за тиквата казва

    Така или иначе, каквито и да са действията на простака от Банкя, няма да му бъде простено за турски поток и финансирането на войната на Путлер. Мерника от американците вече е вдигнат. Лоши времена очакват тариката. Този път него ще го с 200.

  2. Така е казва

    Дванадесет годишното крадливо управление на Борисов разсипа България. Борисов и министрите му крадяха всичко от всички ни.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.