Схема в Narod.bg: Ковачки иска кръв на протеста, бесен е заради спрения ТЕЦ „Марица 3”

3 2 139

Енергийният олигарх на ГЕРБ-ДПС иска да окървави големия протест, планиран за днес в центъра на София, алармира източник на Narod.bg от спрения му ТЕЦ „Марица 3”.

Галеникът на хунтата, който дължи на хазната над 166 милиона лева, планира да изпрати свои работници на бунта, които да предизвикат ескалация с цел компрометиране на правителството, предупреди информаторът ни.

Ковачки бил бесен от спирането на отровния „Марица 3”, затова бил готов на всякакви крайни мерки. Според плана само първият час от протеста щял да бъде мирен, после се готвели провокации, които да накарат полицията да се намеси и така да се стигне до директни сблъсъци.

Реклама

Христо Ковачки бил готов да отиде и по-далеч – негови служители да окупират и блокират няколко ГКПП-та с надеждата правителството под натиск да даде зелена светлина за повторното въвеждане в експлоатация на ТЕЦ „Марица 3”, обясни източникът на Narod.bg.

Топлоцентралата е затворена заради нарушения на нормите за качество на въздуха.

България вече бе осъдена от Съда на Европейския съюз заради системно замърсяване със серен диоксид в Югоизточна България, за което виновен е именно тецът на Христо Ковачки.

3 Коментара
  1. Мариана Сумистката казва

    ХУНТАТА ИЗГУБИ ЕДИН ОТЦЕПНИК„ КОЙТО НЕ ОБИЧА КРЪВ !!!

  2. Мариана Сумистката казва

    ПОМНЯ„ КОГАТО ХОДЕШЕ ПО ЗАВОДИТЕ САМ ДА СИ СЪБИРА СИМПАТИЗАНТИ…… ОТЦЕПНИКЪТ!

  3. Мариана Сумистката казва

    МНОГО КУРВОЛЯК БЕЕЕ….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.