КУРИОЗ в Narod.bg: Бойко треперел от страх, че Путин ще го отрови

4 4 695

Преди да му дойде просветлението и да обърне телеса на изток към Москва, дълго време Бойко Борисов треперел, че ще бъде отровен от Владимир Путин.

Източник на Narod.bg от средите на ГЕРБ призна, че уж безстрашният тартор на глутницата прекарал доста безсънни нощи с облещен поглед, че злият Путин ще му спретне някой смъртоносен трик.

Ужасът за Баце започнал в края на втория му мандат, завършил безславно с оставка. На международна среща в Швейцария Борисов обяснил на най-близкия си кръг, че имало опасност да бъде отровен по поръчка на Москва.

Narod.bg припомня, че вторият мандат на шайката бе приключен предсрочно от всенародни протести заради скъпия ток, които бяха инспирирани от Русия и организирани от ДПС.

След бунта Бойко клекна и започна да играе по свирката на Путин, като изпълни всички важни руски проекти в ущърб на България.

На въпросната среща в Швейцария Бойко признал, че изпаднал в паника Путин да не му спретнат някой КГБ-номер с храната.

Реклама

После се оказа, че диктаторът не само че не го отрови, ами буквално го купи, за да стигнем дотам ГЕРБ да изпълни всички руски проекти, начело с „Турски поток”, който Баце за благозвучност наричаше „Балкански”.

Краят на тази ера от живота на Борисов и началото на новата, наведена към Москва, започна на 20 февруари 2013 г. около 7.30 сутринта, когато 36-годишният фотограф и алпинист Пламен Горанов се самозапалва във Варна в протест срещу управляващите политици и кмета на Варна Кирил Йорданов от ГЕРБ.

Актът му предизвиква остри реакции сред българското общество. Горанов се превръща в символ на протестите, сравняват го с чешкия студент Ян Палах, също самозапалил се в знак на протест през Пражката пролет от 1968 г.

38 минути след самозапалването на Пламен Горанов премиерът Борисов депозира оставката на правителството на ГЕРБ в парламента. Въпреки това протестите продължават.

На следващия ден оставката на правителството е приета с 209 гласа „за“, 5 гласа против и 1 въздържал се.

Знаменателно е, че минути след приемането на оставката Бойко Борисов съобщи новината, че лидерът на ДПС тогава Ахмед Доган подготвял покушение срещу него, позовавайки се на материал на Националната разузнавателна служба, постъпил като сигнал от друга „партньорска служба“.

Т.е., Борисов е бил наясно, че второто му правителство е паднало именно заради ДПС.

4 Коментара
 1. МИТОВ казва

  БОЙЧЕТО ИЗЛИЗА ,ЧЕ Е ИЗТЪКАН ОТ СТРАХ ,ВИНАГИ ГО Е БИЛО СТРАХ ОТ СПОРТНИЯ ТЕПИХ ДА НЕ ГО БИЯТ ДО ДЕН ДНЕШЕН КОГАТО СЕ КРИЕ ПО ЦЯЛА СЕДМИЦА И ОТ НЕЛЕГАЛНОСТ ИЗЛИЗА САМО В СЪБОТА И СЕ ПОЯВЯВА В МЯСТО КОЕТО СУПЕР СЕКРЕТНО ЗА КРАТКО ВРЕМЕ АБЕ …ЗАЕШКО СЪРЦЕ

 2. Борисов влезе в затвора казва

  Борисов е бъдещ затворник. В затвора ще е на безопасно място. Открадна от българския народ милиарди лева и заслужава да не излиза никога от затвора.

 3. КУРИОЗ казва

  HOW DID BULGARIA BECAME A HONKY- TONK BITCH ??

 4. Мариана Сумистката казва

  BECOME, BECOME

  БЕЗЕЦ„ БЕЗЕЦ, ТУК СЕДИ МОЙ ГЪЗЕЦ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.