Източник от ДАНС пред Narod.bg: Путин дава €200 млн. за коалиция на Бойко, Доган и Копейкин

3 3 394

Владимир Путин готви щедра финансова инжекция за своите васали в България, които отново гледат към управлението – ГЕРБ, ДПС и подкрепящата ги „Възраждане” на Костадин Костадинов.

Според източник на Narod.bg от ДАНС контраразузнаването се е сдобило с информация, че Русия е готова да плати 200 милиона евро, за да предизвика предсрочни избори в България, които да удовлетворят геополитическите амбиции на джуджето в Москва.

Реклама

Резултатът от предсрочния вот трябва да изведе на повърхността пяната, която се опитвахме да изчистим – коалиция между ГЕРБ, ДПС, „Възраждане” и, ако е нужно, подкрепа от БСП.

Изброените партии са очевадната пета котлона на Москва заради зависимостта на техните лидери от Владимир Путин, която личи в техните действия през годините.

Бойко Борисов, например, наля 3 милиарда лева, за да осигури път на руския газ до Сърбия, Унгария и Хърватия през т.нар. „Турски поток”, който Мутрата нарича „Балкански”, макар България да не получава и атом синьо гориво по тръбата.

Въпросните 200 милиона евро, които диктаторът Путин дава, за да свали правителството, ще отидат по чекмеджетата на партийните вождове, които пък ще отпуснат някаква част за купуване на избори и всички съпътстващи престъплението машинации, категоричен е дансаджията пред Narod.bg.

3 Коментара
  1. Мариана Сумистката казва

    Можете да пледирате невменяемост, но случаят не е точно такъв…..

  2. Мариана Сумистката казва

    Фактически, то не е за вярване, че сте толкова малоумни, но е вярно !!!

  3. Мариана Сумистката казва

    БОКЛУЦИ„ НЯМА ЛЕКАР„ КОЙТО ДА СЕ СРАМУВА ОТ БОЛЕСТТА НА ПАЦИЕНТА СИ….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.