Narod.bg пита: Крие ли Владислав Горанов имот в Монако? (ПЪРВА ЧАСТ)

6 5 600

Владислав Горанов е скритият собственик на луксозен недвижим имот в Княжество Монако̀, разположено на Френската Ривиера между Средиземно море и Франция!

Източник на Narod.bg разкри, че Горанов е посрещал като собственик гости в изключително скъп имот на Ривиерата, което може да бъде засечено и проверено от спецслужбите, за да се установи как и с какви пари е закупена екстрата за няколко десетки милиона евро.

Според последната имотна декларация, подадена от ковчежника на шайката през 2017-а като финансов министър, любимецът на Бойко е декларирал два апартамента в София. Единият е 82 квадрата, купен през 2007-а за 154 510 лева, където е съсобственик със съпругата си Румяна Горанова, другият е само на жена му, закупен през 1997 г. за 50 бона.

Реклама

През 2016-а пък е Горантов е декларирал депозит от 76 193 лв., а съпругата му Румяна Горанова – 11 500 лв. Двамата продължават да обитават апартамент от 180 кв. м. безвъзмездно…

Така излиза, че официалните пари на сенчестият финансист не му позволят да си купи дори боксониера в „Люлин”, камо ли жилище в Меката на европейските милионери – Монако.

Само за сравнение – проверка на Narod.bg в сайтове за недвижими имоти показа, че 2-стаен апартамент от 67 квадрата с една тераса, разположен на 7-ия етаж, струва 2 590 000 EUR!

Очаквайте само в Narod.bg продължение по темата – какво точно притежава Владислав Горанов в Монако, драмата с едно чисто ново порше и как е изобличен като собственик

6 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  Аз като гледам, може и да е забременил синптичката Стефани. Всички са заподозрени, освен мъжа и….

 2. Мариана Сумистката казва

  Няма ли най- после да разберем кой носи отговорността за икономическото развитие на НР България??

 3. куранага казва

  този селски бек когато и колкото да го ебът все ще и малко и късно

 4. Со керез казва

  Нормално. Всеки циганин, докопал са до власт има задгранични имоти и сметки в офшорки.
  Бай дъ уей, КОГА ЩЕ СИ ПОЛУЧА КОМПЕНСАЦИЯТА ПО ЖИЛИЩНИЯ ВЛОГ ОТ 1975г???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Като съм българин, НЯМАМ ЛИ ПРАВО да имам дом в територия, която все още наричате България???

 5. Чеха казва

  Чичовото, на бюджетара Ананиев, няколко пъти е нагазвал лука. Многото мръсни тайни и пари, с които е запознат, със сигурност няма да го доведат до добър край…

 6. многознайко казва

  Не съм му фен.Обратно даже.Обаче ,тези твърдения се подкрепят с документи и…..арест.Така,че и Гешев да не може да мецне.Дайте някой лев и вземете достоверна информация и го заковете и ако е вярно -върнете имота на Божков,като компенсация за ония 60 милки.Въпреки,че като знам колко е взискателен Горанов,едва ли би се задоволил с едно апартаментче.И в единичката-да си помисли къде са другите парици скътани.първи разпит-след 6 месеца.И ще пее като Карузо и за това,което не ни интересува.
  А бе какво стана с оня диск със сметките дето германците ни го дадоха и изчезна при данъчните.Не ми казвайте,че не могат да ни дадат копие……

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.