Шок в Narod.bg: Анонимница пое Нова, Вечната Амбър продължава да обслужва Бойко

1 4 206

Шок в Нова! Нова, анонимна до момента пионка, стана шеф, но старото задкулисие на ГЕРБ остава, алармира източник на Narod.bg от телевизията.

Истински шок преживяха служителите само преди два дни, когато разбрали, че ще им бъде представен нов началник.

Това е третата смяна на върха в медийната група за малко повече от година. Журналистите били още по-изненадани, че начело на Нова Броудкастинг груп застава никому неизвестната Стефана Здравкова.

Мнозина от тях дори не се сещали как изглежда и се наложило да изчакат официалното пиар съобщение, за да я видят на снимка.

От 2019-а година анонимницата била прокурист в Нетинфо, но според запознати е много боса в медийния бранш. „По-некомпетентен шеф в Нова не е имало”, категорични са тв журналисти.

За нулевата ѝ подготовка свидетелства предишният стаж на Стефана, който е в компании, които нямат нищо общо с телевизия и информационни сайтове.

Реклама

Изненадващо Здравкова замени на поста Дирк Геркенс, който също се появяваше рядко в София. Рокадата е пореден сигнал, че чужденците се оттеглят от Нова телевизия и не искат имената им да стоят на първа линия.

Със смяната, обаче, задкулисието в Нова телевизия си остава същото. Вяра Анкова запазва позиции по шефските етажи, въпреки недоволството в ГЕРБ от нейната работа.

Вечната Амбър на българските телевизии успяла да убеди своя ментор – бившия премиер от шайката Бойко Борисов, че няма кой да я смени и ще води за носа и новата директорка, която хал хабер си няма от политика.

Няма промяна и при шефа на новините, което също е сигнал, че поредната промяна е Пунта Мара. Илия Дафов, приятелят на партийните пиарки на ГЕРБ и ДПС Севда и Велислава, ще продължи да дирижира нюзрума.

И той обаче има ултиматум – или показва максимум всевъзможни протести в преки връзки и гостувания, за да сее злоба към властта, или си заминава. Целта е тотална медийна война срещу кабинета чрез показване на „напрежение“ в страната.

За да се „балансира“ се канят и гости от „Продължаваме промяната“ и коалиционните им партньори, които обаче трябва буквално да бъдат изядени с парцалите от водещите Мира Иванова и Виктор Николаев, които рязко станаха журналисти след падането на ГЕРБ от власт.

1 Коментар
  1. Мариана Сумистката казва

    СЪЩО ТОЛКОВА НАГЛИ„ КОЛКОТО УПРАВЛЯВАЩИТЕ„ САМО ЧЕ ТИЯ ВИНАГИ СА ОТТАТЪК !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.