СКАНДАЛ: Комплекс „Септември” откраднат от пионки на Бойко – измислените хазартни босове на „8888” (ВИДЕО)

6 8 975

Измислените хазартни босове Николай Николов и Румен Чандъров, които били параван за скрития собственик на фирмата за залози „8888”, както се твърди – самият Бойко Борисов, участват в схема с кражбата на огромен държавен имот – спортен комплекс „Септември” в София в съучастие с гербаджийския министър Красен Кра(д)лев и „бизнесмена“ Динко Дуков (на челната снимка, б.ред.).

Гербопитеците отдават под наем целия комплекс от сгради и терени на различни частни фирми с разнородна дейност, прибират тлъсти наеми без да внасят и стотинка в хазната. Новината дойде от публикация във фейсбук на Министерството на младежта и спорта.

От видеото научихме, че хитрецът Динко Дуков събира парите за наеми от откраднатия държавен имот.

Без никакво правно основание Динко Дуков сключва договори и отдава под наем обекти, които принадлежат на спортното министерство, на частни фирми, като прибира наемите в джоба си.

Динко очаквано се е покрил, затова ще бъде издирен с помощта на МВР.

В далаверата участват още Христо Димитриу Амбукели – Тако и Николай Николов – Нико, съдружник на Румен Чандъров, който пък е единият от формалните босове на хазартната компания „Топ Бет” ООД. Всъщност, компанията е скрита собственост на Бойко Борисов, разкри източникът на Narod.bg.

Собственикът на търговската „Солсоф“ Христо Амбукели има 100 места за абонати на ул. „Атанас Кирчев“. Амбукели е в управата на футболен клуб „Септември“. Бил е в сдружение Професионална футболна лига.

На ул. „Родина“ 50 места за абонати има компанията за търговско посредничество с разнообразни стоки „Геста гравис“. 50% в нея са на Владимир Михалков, който е в сдружение „Боксов клуб – Левски – Лучано“.

Реклама

Както само Narod.bg писа, 49-годишният Николай Владимиров Николов и 56-годишният Румен Асенов Чандъров са привидните собственици на компанията за залози „Топ Бет” ООД, докладва източник от върха на ГЕРБ.

Николов и Чандъров притежаван равни части от общия капитал, който е за космическите 1 500 100 лева, т.е., двамата държат по 750 050 дяла, всеки на стойност 1 лев.

Сега имената им лъснаха и в схемата с нагло присвоения и отдаван под наем спортен комплекс.

В продължение на нашата видеопоредица за състоянието на спортна инфраструктура и извършваните безобразия, днес ви показваме тъжния епизод със заглавие комплекс „Септември“, пише на фейсбук стената на министерството на спорта.

30 години държавна забрава са довели базата почти до унищожение, а три години престъпна безстопанственост от страна на гербопитека Красен Кралев са направили възможно съществуването на престъпници, които събират наеми и ползват база на ММС като своя, отдават я на клубове, спортисти и събират огромни суми, които не им се следват.

През последните три години (от 2019 г., б.ред.), откакто комплексът е на министерството, не е постъпила нито стотинка. Чрез действия и бездействия е нанесена имуществена вреда на държавата в особено големи размери.

От съвместната ни обиколка с общинския съветник от „Спаси София” Борис Бонев стана ясно, че министерството плаща данъците на имотите, такса смет,охранява имотите, а трети лица ги отдава под наем без да има правни основания за това.

Ще сезираме компетентните органи за този ужасяващ случай.

СЪД И ЗАТВОР ЗА ГРАБИТЕЛИТЕ!!!, завършва текстът, публикуван на стената на Министерството на младежта и спорта

Видеото ТУК

6 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  АБЕ„ ЖИВУРКАТЕ СИ„ АМА В БЛАТО !!!

 2. Мариана Сумистката казва

  Очакваме информация за дяловото участие на „БОЙКО“ в ГРАДСКИТЕ ТОАЛЕТНИ…….

 3. Мариана Сумистката казва

  Очевидно там е най- сериозното му “ участие“…….

 4. Мариана Сумистката казва

  Всички катастрофирали автобуси на Юнион- Ивкони с невинни са на името на “ БОЙКО“, всички отровни пилета на Градус, и още много, много до безкрай !!!

 5. Наблюдател казва

  Много ги знаеш ма, Мариано!

 6. […] СКАНДАЛ: Комплекс „Септември” откраднат от пионки на … […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.