ПОТРЕСАВАЩО: Депутатка изкарва по 60 бона като жрица на любовта

5 5 064

Действаща депутатка уплътнява свободното си от гласуване на закони време в работа като… жрица на любовта.

Заради деликатността на темата колежките ѝ отказват да назоват публично името на палавницата. Става ясно единствено, че е от една от най-големите партии, а избирането й в парламента е съпътствано с множество скандали за купени цигански преференции и огромни празнини в биографията й, твърдят през „Уикенд” дружки на работливата депутатка, без да кажат подробности около нейната идентичност.

Твърди се, че самата маман също няма претенции да е велик законотворец. Сред колегите ѝ не е тайна, че е изстреляна в Народното събрание от подземен бос. След няколко сеанса отношенията им се задълбочават и тя му става официална държанка.

Доволен от ласките на своята любовница, бизнесменът й предлага да влезе в политиката. Той имал нужда от човек в парламента, който да му е верен, без много-много да се набива в очи.

Мястото е купено в голяма партия. Това, естествено, не пречи при нужда гласът на жрицата да бъде спазарен  в подкрепа на правителството. Все пак инвестираните купища пачки и хиляди напазарувани ромски гласове трябва да се възвърнат.

Пристигането в София на палавата дама слага край на връзката с нейният покровител, разказват запознати. Тук красивата девойка се връща към навиците на момиче на повикване. Както си му е редът, чаровната опозиционерка не заработва в някой треторазреден бардак.

Нейни клиенти са богати бизнесмени, които приема в апартамента си – лично нает от нея, а не предоставен от Народното събрание. Жилището е в полите на баровския квартал „Бояна”.

Реклама

Нощните набези на непознати мъже в дома на красивата депутатка бързо стават тема за обсъждане сред нейни колеги. Темата първоначално предизвиква повдигане на вежди. След това проучване на депутати с повече стаж показва, че колежката им заработва като проститутка.

Оказва се, че тя дори не крие пред клиентите си какво точно работи през деня. Нещо повече, високият й пост е използван като основание да си вдигне двойно тарифата, обясняват запознати. Богаташи, които искат да включат и депутатка в колекцията си, след куп миски, манекенки или фолк певачки не липсват.

„Абе, друго си е да спиш с депутатка”, фукали се баровците, които без проблем плащали по 5000 лева на засуканата красавица. Така, от древната професия, амбициозната блудница си докарвала по над 50-60 000 лева месечно, които смятала да инвестира в луксозен апартамент в сърцето на столицата.

Депутати ветерани припомнят, че и в предните парламенти е имало представителки на най-древната професия. Все пак, нито една от тях не си е позволявала да практикува занаята, докато кове закони.

Натрупаният опит е използван само за да се гради кариера в политиката. Като виц се разказва историята на депутатка, която в първите години на прехода е елитна компаньонка в известен столичен хотел. В последствие амбициите нарастват и чрез свои приятели тя гради кариера в туристическият бранш.

Един от поредните й любовници е лидер на патриотична формация. Впечатлен от креватните умения на своята приятелка, националистът я вкарва в парламента.

За беля партийният вожд е много ревнив и се хваща на шега от свои колега, че гаджето му е правило френска любов на друг политик, при посещение в чужбина.

Историята никога не се потвърждава, но с кариерата на маскираната като патриотка труженичка е приключено.

5 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  „Редовните“ медий се утепаха да си рекламират проститутките.

 2. Мариана Сумистката казва

  “ You have to stay faithful to what you’re working on.

  Stephen King

 3. Мариана Сумистката казва

  “ I heard a story about her once,’ said James. ‘She was interviewing a psychopath. She showed him a picture of a frightened face and asked him to identify the emotion. He said he didn’t know what the emotion was but it was the face people pulled just before he killed them.“

  Jon Ronson

 4. Мариана Сумистката казва

  “ He progressed from Demerol to heroin. “

  Stephen King, “ The stand“

 5. Жоро казва

  Тази новина цял Шумен я зняе. Тази депутатка от ПП на Киро измамника преди да влезе в парламента я имаше в сайта Адам и Ева за Област Шумен. много мои приятели и познати включително и цигани са спали с нея за пари. Била е на пълна програма.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.