Министър уверено: Красен Кралев влиза в затвора!

5 2 997

Бившият министър на младежта и спорта Красен Кралев ще е първият от последното правителство на ГЕРБ, който ще влезе в затвора. Това индиректно заяви настоящият спортен министър Радостин Василев в предаването на Сашо Диков „ЕвроДикоф“ по телевизия „Евроком“.

Макар да не спомена конкретно име, Василев ясно даде да се разбере, че говори за предшественика си, оглавявал ММС в два мандата (2014-2017 и 2017-2021 г.):

„Първият министър, който ще влезе в затвора, е бивш спортен министър. Независимо от това, че сега няма прокуратура, неговото положение е неспасяемо. По линия на злоупотреби… Неспасяемо е. Ако в „Автомагистрали“ има как да се измъкнат, при мен няма как да стане това. Той има сайтове. Мисли си, че като поръчва да се пише срещу мен, нещо ще промени.

Напротив! Аз този мач го играя от 15 години с футбола и със спорта. Знам им маниерите. Не! Този спортен министър ще бъде съвсем скоро арестуван. За редица действия – от безстопанственост до неизгодни сделки. Неизгодни договори за държавата.

Реклама

Побиват го тръпки от мисълта. Може до Горанов да не стигнат, Бойко Борисов го арестуваха за 24 часа… Но тук аз съм се заел да установя какво е направено и по мои предварителни оценки, дал съм естествено всичко на органите, няма спасение. Ако има държава и минимална справедливост, този човек не може да бъде в Народното събрание, той не може да се разхожда свободно по улиците.“

По свой адрес министърът от квотата на ИТН в кабинета на четворната коалиция заяви:

„Аз знам какво правя и кой съм. Не съм анонимен пингвин, появил се в ММС, без да знае защо е там. Аз съм един от най-неприятните на статуквото министри. Нищо не може да ме отклони от пътя да се спазва законът. Има агресивни методи на атаки, натиск към мен от страна на определени хора.

Даже сутринта са ми разлепили плакати из София, на които пише: „Убиецът на спорта“. Едни медии, удобни на предишното управление, са го публикували. Мачът е неравен за тях, защото ще го загубят. Няма шанс да продължи това, което е било.

Тези хора, които финансират тези неща, не могат да се справят с мен. Не могат да се договорят с мен. И това ги кара да правят такива жалки опити. Нищо не може да ме уплаши и да ме отклони от това, което съм решил да направя.“

5 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  ДЕМОКРАЦИЯТА ПРЕТЪРПЯ ТОТАЛЕН СРИВ„ ОТКАКТО ФАШИСТИТЕ УВЕКОВЕЧИХА УМЕНИЯТА СИ !!!

 2. Мариана Сумистката казва

  „Никога не ги карай да те обичат, дете мое… Настоявай да те оставят и знай че този, който устои и остане, те обича истински…”

  „Народът в тъмна тъмнина. Ама ние сме в чужда държава… Това знайме ние за робство и тегло. Сега, виж ти… Свой насилва своя, мъчи го, ограбва го.”

  Димитър Талев “ Железният светилник“

 3. Мариана Сумистката казва

  “ Те и тримата бяха неграмотни люде, а Езра беше и евреин. Те не разбираха всяко нещо в книжовния език,на който беше написана брошурата, не разбираха и книжовния език на Кибаров. Ловяха се за отделни думи и за по- ясните мисли в писаното, много неща допълваха и разясняваха по свой начин, със свои думи и мисли.“

  Димитър Талев, “ Гласовете ви чувам“

  Статуквото на фашистите предполага ниска култура, необразованост, неадекватност и низки интереси.

 4. георги ,свети георги казва

  LIвсичко що е около борисов е за газова камера ,нито един свестен човек избирано,избирано ,все от утайката на утайката

 5. Депутати - крадци казва

  Борисовите баш крадци, са депутати и са наредени един до друг в парламента. Когато кажем на Гешев „сбогом“, всички тези крадци ще бъдат с повдигнати обвинения.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.