Властта проверява олигарх на Бойко – какво ще изскочи от „Юнион-Ивкони” на Ивайло Константинов?

7 5 806

Започна пълна проверка на далаверите на олигарха от ГЕРБ Ивайло Константинов, бивш депутат на хунтата!

Реклама

Касичката на Бойко, който е съсобственик на транспортната фирма „Юнион Ивкони“ и лидер на ГЕРБ в Дупница, бе член на транспортната комисия в парламента.

Вече е ход е проверка, разпоредена от министъра на транспорта и съобщенията Николай Събев, във връзка с разпространения сигнал от „Боец“ за прикриване на нередности в работата на привилегированата от хунтата „Юнион Ивкони“, съобщава ведомството.

Изясняват се фактите и обстоятелства около организацията и реализирането на проверки на автобусната компания, извършвани през годините от служители на ИА „Автомобилна администрация“.

7 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  Отговор: ще изскочи “ Пиле Градус“

 2. Мариана Сумистката казва

  АЗ ГО ПУСКАМ НА НАТАЛИ–ТО. АКО МОЖЕ ДА СИ ИЗЧЕГЪРТА КОЛИЕ– НЕЙНО Е !!!

 3. Мариана Сумистката казва

  Като цяло ч ясно, че всички сте фашисти- психопати, които играят някакви роли. Въпросът е как ще оправдяете целият този садистичен фашизъм, когато му дойде времето…?

 4. Мариана Сумистката казва

  ДОЛНОПРОБНИ ФАШИСТКИ КОПЕЛЕТА !!!

 5. Мариана Сумистката казва

  Фашисти, няма друг начин да се докажат престъпленията, освен с факта, че нямате държава. Като продължение към корупционните скандали, надявам се да проявят разбиране и да вземат своевреммени мерки във връзка с моите
  „произшествия“. Фактически всички издевателства са свързани едно със друго, които водят неминуемо до фатална и гнусна дискриминация.

 6. […] Властта проверява олигарх на Бойко – какво ще изскочи … […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.