ФОТОБОМБА в Narod.bg: Шефът на КПКОНПИ паркира като мутра (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

5 1 957

Шефът на Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) май се мисли за мутра. Очевидец на Narod.bg предостави ексклузивни снимки, от които виждаме, че шкодата на уж временния председател на антикорупционната комисия Антон Славчев е паркирана насред тротоара срещу църквата „Св. Неделя“ в самото сърце на София напук на пешеходците и закона.

На фотосите са запечатани площад „Света Неделя“, близо до входа на метрото на станция „Сердика“. Паркираният джип насред нищото – шкода „Кодиак“ с номер СВ 9075 РМ е на КПКОНПИ, която се помещава в сградата отстрани – пл. „Св. Неделя“ №6.

Този служебен джип се управлява единствено от Антон Томов Славчев, заместник председател на КПКОНПИ, но вече доста време играещ ролята на началник, след като титулярите Пламен Георгиев – Терасата, а след това и Сотир Цацаров, подадоха оставки.

Както се вижда, джипът е паркирал по безобразен начин и пречи на пешеходците. „Имам няколко риторично въпроса към КПКОНПИ, КАТ и към Столична община – разрешено ли е да се паркира върху централен площад по този начин? Имат ли си КПКОНПИ паркоместа и къде са те? Върху тях ли е паркирано? Ще бъде ли санкциониран Антон Славчев?“, пита читателят на Narod.bg.

Припомняме, че през юли 2019-а, малко преди смъртта на кабинета „Борисов 3“, Пламен Георгиев подаде оставка като шеф на КПКОНПИ, след като името му лъсна в имотна афера.

Реклама

Медийни публикации разкриха криминална схема с придобити недвижими имоти от трима души, сред които и Пламен Терасата. Според в. „Капитал“ Пламен Георгиев не е разполагал с доказани средства, за да купи апартамента си на три нива, намиращ се срещу сградата на външно министерство в София.

По документи Георгиев се е сдобил с апартамента за 150 хил. евро, но преди това имотът бил обявен за продажба на близо двойно по-висока цена – 265 хил. евро, за което свидетелства оферта от сайт за недвижими имоти.

Пламен Георгиев обясни, че не бил вписал терасата си в имотната си сделка, защото по думите му тя е „обща част“.

„Поборникът“ срещу корупцията Пламен Георгиев – Терасата лъсна в брутална имотна далавера

Оказа се обаче, че тя е вписана в документите му за кредит, а в последствие и от община „Слатина“ обясниха, че терасата е негова собственост. Впоследствие постройките върху нея (сред които и сауна, б.ред.) се оказаха незаконни и беше издадено предписание за премахването им.

Следващият на поста – бившият главен прокурор Сотир Цацаров, подаде оставка през януари, а в първия работен ден на февруари тя беше гласувана от парламента. След това Цацаров, естествено, беше приютен на поредния висок пост, след като компрометираният ВСС го върна като прокурор във Върховната касационна прокуратура. Само преди дни медиите започнаха дива надпревара кой пръв да препише дописката на Narod.bg отпреди половин година, в която разкрихме, че Цацаров е актуалният любовник на тв водещата Ани Салич.

След оставката на Цацаров начело на КПКОНПИ уж като временен шеф застана мутреещият Антон Славчев.

5 Коментара
  1. Мариана Сумистката казва

    ТАКА КАКТО ВИЖДАМ„ ЩЕ ВИ ВАРДИ НЯКОЙ ДРУГ ОТ ВАС САМИТЕ. ПО– ГОЛЯМА НЕКАДЪРНОСТ ОТ ТАЗИ„ ЗДРАВЕ МУ КАЖИ….

  2. Мариана Сумистката казва

    АЗ ИМАМ ЕДИН ЧАТ ЗА ПУБЛИКУВАНЕ…… С ДОПЪЛНИТЕЛНИ ВИРТУАЛИЗАЦИИ…..

  3. Мариана Сумистката казва

    КОЙ БИ ПРЕДВИДИЛ РАКЪВ ГЛАВОЛОМЕН ФАЛИТ НА ЦЯЛА ДЪРЖАВА ….

  4. Мариана Сумистката казва

    Предайте на бившата министерка, че към всеки документ от страна на съвременната социално- правна защита има раздел- декларация за защита на личните данни.

  5. Мариана Сумистката казва

    ВОЛНИ„ ВОЛНИ ПСИХОПАТИ !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.