Сигнал до Narod.bg: Радостин Василев атакува враговете със свой сайт

0 2 543

Спортният министър Радостин Василев стои зад сайта http://svoboda.v.bg/, пълен с тенденциозно подбрани от информационните агенции новини, с които удря по своите актуални врагове.

Сигнал до редакцията на Narod.bg потвърди, че нашата публикация за разпада на плевенската структура на „Има такъв народ”, чиято рожба е министърът, е 100% истина, макар че според сайта му всичко в ИНТ е по мед и масло…

„Прочетох материала ви за Радостин Василев и Александър Станев и потвърждавам всяка една дума. Структурата в Плевен се разби окончателно с назначението на въпросния Сашко Станев и всички, които работихме усърдно на изборите миналата година си бихме камшиците, виждайки в каква гнусна подмяна участвахме несъзнателно”, пише читател на Narod.bg.

„Реших да ви пиша обаче, защото покрай Руди отскоро има нещо още доста интересно, което само може да покаже на хората, че този човек генерално се е сбъркал и властта е замъглила мозъка му.

От известно време насам Руди и сподвижниците му спамят в плевенската група на ИТН новини от един новосъздаден сайт: http://svoboda.v.bg/ Успоредно с това Сашко Станев и приятелката му Десислава Костадинова спамят с новини от въпросния сайт и в своята фейсбук група „град Плевен“, която също е пропаганден информационен канал на ИТН в Плевен.

И да!!! Сайтът е поръчан и финансиран от Радостин Василев, защото все още имам отношения с един от плевенските депутати на партията и лично той ми потвърди.

Сайтът е направен, за да може Руди и ИТН да бъдат хвалени, а успоредно с това да се стреля по враговете и критиците му. Може да видите, че през последните дни на сайта има качена доста гнусна „новина“ за олимпийския ни шампион Иван Иванов, който наскоро се изказа остро срещу „негово величество Руди“.

Реклама

Има новина и срещу Валери Лачовски от ГЕРБ, който също преди няколко дни оплю „негово величество Руди“ (интересното е, че в тази новина е преписана от разследване на Narod.bg).

Не е пропусната и Илиана Раева, с която Руди също имаше разправия. Статията срещу нея е наречена „Илиана Раева – Вечната Амбър с морална хигиена нулева“…

Много забавни са обаче хвалебствените пасквили за Руди, публикувани на личния му сайт: „Министър Радостин Василев поздрави българите с Възкресение Христово“, „Операция “Чисти ръце”. Защо Радостин Василев е надеждата за спорта!?“, „Министър Василев показа как трябва да се работи. ЦСКА плати задълженията си и ще строи нов стадион“… И други такива сладникави заглавия.

На въпросния сайт няма да видите никаква информация кой е собственик и от кого се списва. Няма дори посочена форма за контакт.

И тук идва най-забавната част. На фейсбук страницата на въпросния сайт, която има над 6000 последователи, като цъкнете на секция „снимки“, става ясно, че въпросната страница доскоро е била страница на дискотека The City Club във Варна. Толкова са бързали да си направят „медията“ и да обслужват Руди, че са забравили да заличат следите, след като са я преправяли: https://www.facebook.com/svobodainformationagency/photos/?ref=page_internal 

Ако проследите хронологията на стената, ще видите, че страницата е преименувана на 12 април 2022 година. Изпращам ви и линк към фейсбук групата на ИТН в Плевен, където може да видите как Руди и депутатът Деян Петков усилено налагат пропагандния си тролски сайт: https://www.facebook.com/groups/ITN.PLEVEN Oт известно време цензурата в групата стана много жестока, но това е отделен въпрос.

Вие сте един от малкото смели сайтове и съм убеден, че ще направите хубаво разследване. Да не ме разберете погрешно – нито искам Тиквата да се връща на власт, нито съм фен на някоя друга партия. Но аз помагах на ИТН в Плевен и вярвах, че тези хора покрай Слави Трифонов ще работят честно и морално.

А само за няколко месеца се самозабравиха. Да се стигне дотам, че спортен министър да си прави кафяв сайт за самообслужване, говори за достигната много ниска летва.

Поздрави и бъдете все така смели и се пазете!!!”, завършва сигналът до Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.