Само в Narod.bg: Бойко вика медийни босове на тайни срещи в Банкя – каква е офертата?

2 2 993

Бойко Борисов е предприел рязък ход за лъскане имиджа на ГЕРБ – от седмици насам редица медийни босове са минали през палата на бившия премиер в Банкя за разговори с тартора на хунтата, разкри запознат с врътката източник на Narod.bg.

Прави впечатление, че покана за визита в „зайчарника” са получили само онези собственици на сайтове, които поддържат критичен тон при отразяването на ГЕРБ и не мълчат за кражбите за милиарди по времето на Бойко Борисов. Другите така или иначе са купени, няма нужда от допълнителен инструктаж, нито от нов финансов бонус, призна информаторът ни.

Реклама

Според данните причината за тайните визити е издателите да смекчат тона и да започнат да обръщат по-голямо внимание на сегашните управляващи, вместо да ровят в мръсното бельо на шайката ГЕРБ

Резултатът вече е налице – няколко сайта, които доскоро публикуваха разследвания за къщата в Барселона, за възможната самоличност на Мата Хари, за милиардните далавери със строежа на магистрали по времето на ГЕРБ, вече се интересуват от съвсем други теми около управляваща четворна коалиция.

„Има видими индикации, че определени медии, които доскоро плюеха партията на мафията, сега вече мълчат и плюят премиера Кирил Петков. За Бойко вече няма и дума. Отворете интернет и ще видите кои са”, обясни пестеливо източникът на Narod.bg.

2 Коментара
  1. Со керез казва

    Дъртият маймуняк да оди да си лъсне дебелия задник с олио и да го показва на курвуляците си. Иначе, никой не се интересува нито от имиджа, нито от задните му части.

  2. Градинаров казва

    Най-интересното било , че Мата Хари им е сервирала кафе и напитки, като завеждаща бара за специалните гости на Лидера.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.