Само в Narod.bg: Вижте убийството на Любо Полицая (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

2 5 629

Бившият шеф на „Криминална полиция“ във Второ РПУ Любомир Иванов – Любо Полицая, който на 25 март бе покосен от 3 куршума пред дома си в кв. „Лозенец” близо Южния парк, се е борил яростно за живота си. Това виждаме от ексклузивно видео от покушението, предоставено единствено на Narod.bg.

От кадрите се потвърди нашата информация, че ексшефът на Криминална полиция в столичното 2-ро РПУ, откъдето и прякорът му, не е се е дал на килъра си. Бившето топ ченге, впоследствие впуснал се в криминалния бизнес с трафик на цигари, дори успял да повали убиеца си, но в един момент губи превес и е застрелян.

Реклама

След като пуска няколко куршума в жертвата си, атентаторът си обува маратонките, сварени от Любо Полицая по време на въргала, пуска контролен изстрел в мишената и напуска местопрестъплението.

Прави впечатление и фактът, че докато тече цялата битка, охранителната камера улавя автомобили, които преминават най-спокойно около кооперацията на Любомир Иванов.

Според последната информация покушението е извършено от хора от бандата на Красимир Каменов – Къро, който от години се укрива в Република Южна Африка.

2 Коментара
  1. Мариана Сумистката казва

    ДОЛНОПРОБНА ФАШИСТКА ИЗМЕТ !!!!!!!!!!!

  2. Мариана Сумистката казва

    ПРИБЕРЕТЕ СИ МАЛОУМНИТЕ САДИСТИЧНИ БОКЛУЦИ !!! УРОДЛИВИ ФАШИСТИ“ ЦЯЛАТА ВИ ДЪРЖАВА СА ЗАПАЛИЛИ !!!!!!!!!!!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.