Резил в Narod.bg: US елитът отсвири Кирил Петков (ПРОГРАМАТА на премиера)

5 4 059

Широко рекламираната среща на премиера Кирил Петков в САЩ с „високопоставени политици“ се оказа бутафорна история, съчинена за да прикрие факта, че българският министър-председател е буквално невидим за US елита, докладва дипломатически източник на Narod.bg.

За резила говорят фактите – Петков се среща с Джим О’Браян, координатор по политиките на санкциите, Амос Хохщайн- съветник енергийни въпроси, Виктория Нюланд (тежката артилерия по Източноевропейските въпроси, разговорът със сигурност ще е само по темата Русия-Украйна) и отчете телефонен разговор, не лична среща, с американския държавен секретар Антъни Блинкен.

Реклама

Ниското ниво на официалната визита се потвърждава и от срещите на Кирил Петков с представители на Конгреса – висшия орган на законодателната власт в Съединените американски щати.

Тук списъкът е още по-кратък – конгресмен от Илинойс от Демократическата партия, участващ в Комисията по приятелство с България и републиканец от Тексас от Комисията по разузнаване.

Това е много ниско ниво за министър-председател, явно САЩ не гледат сериозно на визитата на Кирил Петков, коментира дипломатът пред Narod.bg.

5 Коментара
 1. ИСТИНАТА казва

  Е, как да гледат по друг начин, след като по:НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, Барселона,………………………………, по МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ОПГ „герб“, ПРОДЪЛЖАВА да се МЪЛЧИ и НЕ се ПРАВИ НИЩО?! КАК????

 2. !!! казва

  Тъй, тъй, не трябва да храни илюзии, че е някой, трябва да е сигурен, че е никой!

 3. Европа казва

  Важното е да е ефективно посещението! Тъпанарска медия!

 4. Европа казва

  Важното е да е ефективно посещението! Тъпанарска медия! Доста простаци сте дори шибани цигани.

 5. До европееца казва

  Какво му е ефикасността? Освен Ленчето да цъка Google от Америка, друго няма.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.