ТЪРГОВЕЦ НА СМЪРТ: Николас Учиндолски трови децата с дрога в три софийски квартала (СНИМКИ)

12 10 700

Разпасал се наркодилър с актуален адрес в столичния кв. „Надежда” трови децата в три софийски квартала с дрога, но незнайно защо е на свобода и продължава своята зловеща търговия.

Сигнал до „Уикенд” разкрива, че Николас Учиндолски се занимава активно с отглеждане на марихуана, а покрай тревата продава и кокаин в районите „Люлин”, „Надежда” и центъра на София. Според данните, през март 2021-а бандитът е задържан при спецакция на СДВР.

При операцията ченгетата от отдел „Наркотици” са открили 2 незаконни бойни пистолета с изтрити номера! При претърсвания в апартамента му в кв. „Люлин” униформените пък намерили и 2 кг трева, готова за продажба.

И тук започват абсурдите. Николас Учиндолски прекарва няколко месеца в ареста, преди да направи споразумение с прокуратурата, след което излиза условно на свобода, за да продължи да трови децата с наркотици. Любопитно е, че престъпникът става защитен свидетел по редица дела само и само да отърве ареста и да продължи да развива „бизнеса си”, който набира все по-голяма скорост.

Твърди се, че татуираният разбойник насилствено вербувал непълнолетни деца да продават марихуаната му по училищата и околните кафетата с заплахи, че ако откажат, „ще забрави някое топче трева” в раниците им и ще извика полицаите, на които плащал, за да ги заключат.

В тази посока има подадени жалби от ученици с инициали К.И. и М.А. и от техните родители, които очевидно са заметени под полицейския килим.

За капак срещу Учиндолски има многобройни сигнали в Девето РПУ за изнудване, за побой и палежи, по които полицаите странно бездействат. Срещу повярвалия си наркодилър има входирани и жалби в Трето РПУ за измами в особено големи размери, подкрепени с показанията на над 40 свидетели, но познайте? Отново оглушителна МВР тишина.

Реклама

Това поражда основателните въпроси докога търговци на смърт ще продължават на правят пари на гърба на здравето на децата и какви още престъпления трябва да направи разпасалият се разбойник Николас Учиндолски, за да получи присъда и влезне в затвора?

Отговорите на тези въпроси дължи шефът на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) старши комисар Калоян Милтенов, който преди това бе шеф на Трето РПУ, т.е., няма как да не е запознат с безобразията на кварталния „Пабло Ескобар”.

Според източници на „Уикенд” от ъндърграунд средите, Учиндолски е дилър към организацията на люлинския бос Даниел Стефанов, популярен с прозвището Дани Дъмпела. Дъмпела беше информатор на двамата висши служители на ГДБОП Цветан Панков и Кирил Ванков, които бяха арестувани от „Вътрешна сигурност” на 25 юни 2020 г.  Агентите на „Вътрешна сигирност” се натъкнали на данни, че Панков е покровителствал Дъмпела. 

Стефанов е лидер на организирана престъпна група, близка и под контрола на силни фактори в бившата групировка ВИС. Реално той е със статут на оперативен мениджър, който обаче може да взима самостоятелни решения за продажба и трафик на дрога.

Знае се, че ръководи бригада от 20 човека. Те са разделени на ВИП и улични. „Випаджиите” продавали само кокаин. Цената му е 140 лв. на грам. Чистата печалба на структурата на Дъмпела е 80 лв. на грам, като тя се постигала след сериозно разреждане на кокаина и „свиване” на дозата до 0,8-0,9 грама.

Уличната бригада продавала всичко друго без кокаин. При амфетамините маржът на печалба е далеч по-малък и стигал до 3 лв. на хапче. Канабисът носил приход от 5 лв. на цигара. Средната заплата на дилър се движила около 5000 лв. на месец.

На фиксирано месечно възнаграждение от 4000 лв. към структурата му имало и десетина столични полицаи от различни районни управления. Корумпираните служители на реда имали задача да пазят дилърите от проверки и да предупреждават предварително за акции.

На 17 февруари 2018 г. при катастрофа загина съпругата на Даниел Стефанов – Асиана Митева. Инцидентът стана на пътя София-Благоевград малко преди Дупница. Тя е карала джип „БМВ Х5” в посока столицата. Колата е излязла от пътя, преобърнала се, а Асиана е починала на място. Тогава в ъндърграунд средите се появи информация, че катастрофата не е случайна, а е атентат, организиран от врагове на Дъмпела.

12 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  Много СТИЛ само в 2 калории….

 2. trifon14 казва

  Навсякъде , в цялата държава , полицайте закриват разпространителите на трева , на дрога . Всички го знаят !!! Е и ??? Кой може да арестува полицайте ????

 3. Мариана Сумистката казва

  Така е, ДА! Сигнал за помощ: след твърденията на Герб за нивото на безработицата, не очквах, че такава бедност е възможна!

  Всъщност получих нова “ атака“ за този коментар. Скоро ще разберат каква…

 4. Мариана Сумистката казва

  Да продължа: всъчност, нито президентът е президент, нито политиците политици, щом знаят кои са наркоманите, а не ги арестуват! Аз ВИКАМ, крайно време е да си понесат ПОСЛЕДСТВИЯТА !!!

 5. Мариана Сумистката казва

  Да продължа: всъщност, нито президентът е президент, нито политиците политици, щом знаят кои са наркоманите, а не ги арестуват! Аз ВИКАМ, крайно време е да си понесат ПОСЛЕДСТВИЯТА !!!

 6. Мариана Сумистката казва

  ДОЛНОПРОБНИ ФАШИСТИ !!! (Разбирай по подразбиране !)

 7. Д-р Менгеле казва

  В Китай директно такива, като този маймуняк, ни РАЗСТРЕЛВАТ. И за това имат държава, а не цигански нужник.

 8. Брачета на Марианчето казва

  Това по всички постулати на българската “’политика“’ е един ‘извънредно “добронамерен“ пореден потенциален бъдещ български политик! Като си напазарува едно депЮтатско кресло и после никой не може да му каже копче!

 9. Мара Дашната, кв. Надежда 4 -Евър казва

  А и малко наподобява на актиьорчето Блатечки. Което ще го буства още повече в кариерата. Мацетата с повече Ентеликтуален багаШ , ного си падат по такиви гама мъШкарчета!

 10. […] Освен с точенето на пари от банки, той се занимава с отглеждане на марихуана, а покрай него продава и кокаин. Николас е арестуван през 2021-а при спецакция на СДВР. Лежи няколко месеца в ареста, а след сделка с прокуратурата е пуснат, пишат от “Народ“. […]

 11. […] Освен с точенето на пари от банки, той се занимава с отглеждане на марихуана, а покрай него продава и кокаин. Николас е арестуван през 2021-а при спецакция на СДВР. Лежи няколко месеца в ареста, а след сделка с прокуратурата е пуснат, пишат от “Народ“. […]

 12. […] Освен с точенето на пари от банки, той се занимава с отглеждане на марихуана, а покрай него продава и кокаин. Николас е арестуван през 2021-а при спецакция на СДВР. Лежи няколко месеца в ареста, а след сделка с прокуратурата е пуснат, пишат от „Народ„. […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.