ТРАГЕДИЯ: След 1 юни София остава без топла вода?

7 2 189

След 1 юни не е сигурно дали ще има топла вода за софиянци. Това призна председателят на Столичния общински съвет (СОС) Георги Георгиев пред bTV.

„По разпореждане на кмета на София Йорданка Фандъкова е създадем кризисен план, който отразява наличностите и предвижда конкретни стъпки. Проведохме извънредно заседание на Столичния общински съвет, на което изслушахме ръководството на „Топлофикация“.

Имаме уверението, че за месец май ще има доставки на необходимите количества, но от 1 юни въпросът става отворен. Тогава очакваме самата държава да изпълни обещанията си и да нямаме проблеми с доставките“, коментира Георгиев.

Реклама

Той предупреди за евентуални проблеми и с градския транспорт: „Има опасност градският транспорт да се разреди. Осигурени са доставки от доставчика (б.р. на газ) от общинското транспортно дружество до края на май. Рискът е наполовина да намалеят автобусите“.

Георгиев се спря и на скандала от 5 май, когато депутати и симпатизанти на „Възраждане“ свалиха с вишка украинското знаме от фасадата на Столичната община. Шефът на СОС нарече това „трагикомедия, която можем да наречем „Трима депутати и една вишка“.

„Ако не беше толкова тъжно това, което се случва, щеше да е повече смешно. Тъй като охраната се е опитал да си свърши работата, докато е снемал самоличността на един от депутатите, който му е обяснил, че е депутат, има имунитет и полицаят не трябва да му пречи, междувременно са свалили знамето.

Говорим за хулиганско поведение на народни представители, очевидно търсейки популярност, която, за съжаление, и получиха, са подготвяли тази провокация“, обясни Георгиев. Той допълни, че става въпрос за посегателство върху публична институция от хора, които „получават немалки заплати, за да коват закони, а те се занимават с такива глупости“.

7 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  ТОГАВА ОСВЕН„ ЧЕ СТЕ МАЛОУМНИ„ И ЩЕ СЕ ВМИРИШЕТЕ„ БОКЛУЦИ“ А КУРВИТЕ НЯМА ДА ИМА С КАКВО ДА СЕ ПОДМИВАТ !!!

 2. Мариана Сумистката казва

  СИМПАТИЗАНТИ„ ХМММ„ ЧЕ КОЙ МОЖЕ ДА БЪДЕ СИМПАТИЗАНТ НА САТАНАТА??

 3. Мариана Сумистката казва

  Всъщност, има определени РИТУАЛИ, които някои симпатизанти упражняват……

 4. Мариана Сумистката казва

  ИЛИ : “ ПО– МЛАКО ВОДА„ ПО– МАЛКО ОРГИИ !!!“

 5. !!! казва

  Смърдейки, ще викаме „слава на Украйна“!

 6. Мариана Сумистката казва

  Само дето учениците са надминали учителите си. СИЗИФ направи къща на връо, ама не можа да се изкачи до нея от доло….

 7. Почитателка на Сумистката казва

  Браво Марианче! Само така бой по манерките на тия крадливи отрепеняци!
  Kолко прав е Бай Радой и как е провидял и в бъдещето: Дойдоха времена нелепи, КРАДЦИ да управляват Слепи!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.