Гроздан Караджов разкри истината: Превозвачите провокираха премиера (АУДИО)

2 3 041

Вицепремиерът Гроздан Караджов разкри истината за скандала между премиера Кирил Петков и преговарящи от превозвачите. Изтече и запис, за който се твърди, че е от вчерашната среща на министър-председателя с протестиращите босове на транспортни фирми.

„Повярвайте ми, ако не искате да слушате, вратата е там. Ето я. Зад Вас. Няма… Аз решавам тук как ще говоря и какво ще говоря”, казва гласът, който много прилича на този на премиера.

„Не става въпрос дали ни е досадно. Става въпрос за това, че вие сте ни поканили по конкретна тема. В момента разводнявате темата. Вие имате среща в 17:00 часа след това. И въпросите, които ние сме ви поставили, остават без отговор в момента. Така че много ви моля, нека да не разводняваме”, каза женски глас.

Реклама

„Ако искате винаги можете да си тръгнете, това е… По всяко време сте поканени, ако ви е досадно, да излезете – вратата е там”, заявява гласът, за който се твърди, че е на премиерът.

Вчера вицепремиерът Гроздан Караджов обяви, че министър-председателя е бил многократно провокиран от превозвачите.

Аудиото ТУК

2 Коментара
 1. !!! казва

  Време е Кирчо и кокорчо да си ходят към Канада. Мислех, че не е възможно някой да е по-зле от Борисов, но явно съм грешал. Изглежда нивото на образованието в Харвард е силно набедено и е много по-ниско от митовете, които се носят за него.

 2. Мариана казва

  “ Неземната любов по земен път,
  прокудена от времето пътува;
  и затова душата ми жадува
  контрастни сили да я завъртят.
  …….
  Крилатото от птиците дърво
  внезапно от любов да се запали.
  И този жест да стане тържество,
  каквото никога не сме видяли.“

  Павел Матев

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.