Браво! Българин съди Македония в Европейския съд по правата на човека (ПОДРОБНОСТИ)

2 1 027

Най-сетне достоен отговор за гаврите на РС Македония! Председателят на Фондация “Македония” Виктор Стоянов ще заведе дело Европейския съд по правата на човека срещу западната ни съседка.

Причината е, че му е било отказано да влезе на територията на съседката ни заради “антидържавна дейност”, сподели Стоянов пред Евроком.

“От директора на граничната полиция на пункта разбрах, че когато ми въведат ЕГН-то в системата, им излиза червен екран, който означава “СТОП” – това лице трябва да бъде спряно.

Реклама

Излиза телефон, на който да се обадят, за да получат разрешение да ме пуснат. Оказа се, че Агенцията за национална сигурност на Северна Македония е въвела тази “СТОП” системата”, допълни той.

Отнема часове, докато бъде получен отговор, добави Стоянов, който е успял да влезе в съседката ни днес в обедните часове.

Председателят на Фондация “Македония” сподели, че граничните полицаи са се държали любезно и са се извинили за създалата се ситуация.

През март месец миналата година микробус на фондацията, превозващ 920 български книги също бе спрян на границата със съседката ни.

2 Коментара
  1. Мариана Сумистката казва

    Но пък курвите са си НЕГОВИ!

  2. Мариана Сумистката казва

    И той си е ваш!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.