Мая Манолова учредява партията си – готви се нещо голямо

4 3 052

От 11 часа днес в НДК официално ще бъде учредена на партията на Мая Манолова „Изправи се БГ“. Според източник на Narod.bg се готви нещо наистина голямо, което ще преобърне политическата ситуация в България и е възможно бившият омбудсман да играе своята роля в събитията.

Още при представяне на Инициативния комитет за учредителното събрание в началото на април Манолова обяви, че има амбицията да превърне своята формация в „социалната партия на България“.

Реклама

Заявката в учредителната декларация е „Изправи се БГ“ да даде социална алтернатива чрез целенасочени политики за защита на слабите и уязвимите и преодоляване на неравенствата и повишаване на доходите.

Манолова ще бъде лидер на партията, а в ръководството се очаква да влязат председателят на инициативния комитет, издигнал Манолова за кмет на София преди 3 години Никола Вапцаров, водачът на организацията „Системата ни убива“ Вера Иванова и режисьорът Борис Панкин.

След учредителното събрание е предвидено шествие по повод 1 май до пл. „Независимост“ (пред Министерски съвет) под наслов „Силата е в хората“.

4 Коментара
 1. ИСТИНАТА казва

  СПЕШНО, НЕЗАБАВНО, СЕГА, ВЕДНАГА трябва да бъде ПРОМЕНЕН ПРАГА за влизане на „партии“ в парламента!!! ДРАСТИЧНА ПРОМЯНА е НУЖНА, процента да се УВЕЛИЧИ на 12÷15!!! СТИГА с тези „партийки“ от ЕДИН ФЙТОН ЧЛЕНОВЕ сме се ГАВРИЛИ с БЪЛГАРСКИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ, с БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!!! СТИГА!!!

 2. Гражданин казва

  Аман от партии и партийки! Вдигане драстично на летвата за влизане в парламента.

 3. Пешо казва

  Ейй, мама му стара ше влезем и НС с един АК-47 и нема леви-десни, ше карам от лево надесно и от десно налево. Мама ви мръсна, продажници.

 4. Пешо казва

  Готви се нещо голямо . По голямо от устата на Мая ли ?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.