”Турски поток” е незаконен! Подозират диверсия в полза на ”Газпром” от хора, свързани с ГЕРБ и ДПС

8 3 185

”Турски поток” се оказа незаконен! Подозренията са в диверсия в полза на ”Газпром” от хора, свързани с ДПС и ГЕРБ. До дни се очаква в МВР да бъде внесен официално сигнал по мега скандалния случай, научи Narod.bg.

„С радост ви съобщавам, че „Турски поток“ се оказа наистина незаконен. Ще ми трябва ден да оформя сигнала до МВР как хора свързани със санкционираните от САЩ, включително съпруга на Севда ТВ и шефа му, са извършили действия, които са довели до възможност Газпром да ползва монополно построената тръба. Действията много приличат на вредителство и диверсия от организирана престъпна група поставила се в служба на чужда вражеска държава (диктатурата на Путин) по време на подготовка на война“, пише в официалния си фейсбук-профил енергийният експерт Стефан Гарнизов.

Казусът е юридически ясен и в него са участвали и хора свързани с ДПС, освен обичайната ГЕРБ креатура.Допускам напълно, че заемите от диктатурата на Орбан в Унгария за Севда ТВ от дъщерната банка на Магдет Рахимкулов, газпромовец-олигарх близък на Путин, са били за това деяние, допълва експертът.

Дали е така ще оставя на МВР да прецени и може би контраразузнаването, ако се прецени, че е нужно. Щастлив съм да ви кажа, че няма да има никакъв проблем „Турски поток“ да си остане и след изхвърлянето от него на Газпром, да стане наистина „Балкански поток“ с по-евтин газ в него. Всичко това ще е политическа задача на г-н Асен Василев, защото технически в него е властта да действа, а той ще действа вярвам предвид заявеното от него, пише още Стефан Гарнизов.

Отваря се възможност двете руски проксита Сърбия и Унгария, а Унгария и предател в ЕС и НАТО срещу корупцията на Путин, да останат без руските рушвети, смята той.

Това ще намали апетита на Сърбия за национализъм и тайна намеса в Македония, Босна и Херцеговина, Косово и Черна Гора, а Орбан и шайката около него ще останат без руски рушвети в отплата на предателството си, които се пренасят в газов вид.

България държи в момента най-силното военно-хибридно оръжие срещу диктатурата в Москва в лицето на законно обосновано лишаване на Газпром от транзит на газ. Това ще намали драстично способностите на руската диктатура за военно-хибридни операции на Балканите и финансирането на такива през Унгария.

Нека да не забравяме, че Унгария укрива от правосъдието враг номер 1 на България в Македония в лицето на Никола Груевски.

Само това е достатъчно да мислим как да накажем Унгария, ако имаме законова възможност. Ролята във всичко това на г-н Асен Василев ще е голяма и аз възлагам големи надежди на него след смелите му думи срещу диктатурата в Москва, коментира още Гарнизов.

Борисов да каже за колко продаде родината си на руснаците

Да, ама не!

„Как хората работили за диктатурата в Москва се издават сами! Нека каже Борисов срещу какво направи България 100% зависима от вражеска държава“, призовава още Гарнизов.

Реклама

Колко Ви платиха руснаците, за да предадете родина си и да им помогнете да пренасят рушветите си до Сърбия и Унгария по Турски Поток, г-н Борисов? Колко са Ви обещали от диктатурата в Москва, за да отслабите НАТО и ЕС на Балканите, а Сърбия да има пари, за да се подготви да разцепи Босна и Херцеговина, както и унгарската върхушка да си получи рушветите през газ за предателството си в ЕС и НАТО, както и за строителството на руска ядрена централа“, пита още той.

Ето какви въпроси задава още Гарнизов към падналия от власт Бойко Борисов:

За колко милиарда евро предадохте България, съюзниците ни в НАТО и ЕС, станахте ортак с враговете на българщината в Македония в лицето на диктатурата в Сърбия и укривателите от правосъдието на Никола Груевски?

За колко милиарда обрекохте България на руско енергийно робство?

За колко милиарда станахте съучастник във войната в Украйна? Гледате ли колко деца са убити там и колко човешки животи погуби диктатурата в Москва – украински и руски? Нямате никакъв срам и уважение към бъдещето на българите!

И днес дори лъжете за тези милиарди!

„Турски поток“ беше ненужен проект, който само подсигури съюзниците на диктатурата в Москва – транзита си вървеше през Украйна и Румъния, както и парите си идваха за него.

Вие лично ли ще платите загубите от 2 милиарда долара от прекратяването на този транзит? И как решихте, че „Турски поток“ ще работи 80 години?

Той е строен с тежка корупция и лоши материали, както и природния газ ще престане да се използва в ЕС до 30 години – четете европейското законодателство!Кой ще купува руски газ вече в Европа?

Дори Сърбия и Унгария накрая ще го откажат пред избора, дали да влязат или останат в ЕС и НАТО, както е с Унгария.

Никой не е правил толкова за унищожаването на българската независимост, както Вие персонално, ако изключим Българската комунистическа партия през 1944 година, на която сте бил член.

Може би последното обяснява постъпките Ви, но все пак очаквам признание срещу колко милиарда продадохте родината си и съюзниците си! Отговорете на тези въпроси. Може и да отречете, и хората, които вярваме, че сте корумпиран с милиарди, да се заблуждаваме и да се окаже, че всичко свършено от Вас е от любов към Путин или сме имали 12 години премиер с неотговарящи за поста му качества.

Но все пак ни дайте някакъв отговор и моля Ви, без да се кълнете във внуците си, че е грях голям, завършва Гарнизов.

8 Коментара
 1. Петранка тайкуондката казва

  Барон Мюнхаузен ряпа да яде пред тоя!

 2. !!! казва

  Голем смешник, много проз, едва ли сам си вярва.

 3. Мариана Сумистката казва

  И НЕКА ВЛАСТТА ЗНАЕ„ ЧЕ НЯМА ДА СПРА ДОКАТО НЕ ГИ ОПАНДИЗЯТ ВСИЧКИТЕ- ДО ЕДИН!!!

 4. Мариана Сумистката казва

  КЪРЛЕЖЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗСКУБНЕ СЪС ВСЕ КРАКАТА МУ…. И ДА СЕ СМАЖЕ ЯКО.

 5. Мариана Сумистката казва

  Всяка неблагодарност е черна и всяка истинска любов- висша !

 6. Мариана Сумистката казва

  СКЪПО ЩЕ ПЛАТИТЕ ЗА ТОЯ ПУЛТ „ ОТКАЧЕНИ КОПЕЛЕТА!!!

 7. многознайко казва

  И?Като е незаконен…….какво следва?По Закон е ясно-премахване!На практика какво става-питам?Особено ако излязат верни твърденията относно качеството на вложените материали.Не ме брига какво ще стане след 80 години,защото няма да сме живи да видим.
  А иначе-ако е незаконен-чакам три синджира падндизчии,които са се подписали под наличната за този „градеж“ документация,ако не е изчезнала вече.И ей-управляващите!А направете нещо в тази държава да ни е в ред-само едно поне-едничко.Изберете си го вие и кажете-ето на-това направихме.Другото е ясно-ни милиарди ще се върнат,ни газ ще имаме.Но ако влезете в схемите на предишните-бъдете сигурни,че ББ ще ви се види лебедева песен.Народа се умори да го лъжат.

 8. Мариана Сумистката казва

  ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ВЛАСТТА„ че не е моя работа да търся престъпници, занимаващи се с шпионаж, който заради хейтърство и извънредна омраза се превръща в тежък психологически и умствен тормоз. Длъжни сте да се обърнете към публикуваната литература и да видите ( книгата “ Програмиране на ума“ ) , че в Америка е имало дело за програмиране на мозъка чрез външни стимули, които са довели до самоубийството на младежи. ТЕЗИ ТУК„ ГОВОРЕЙКИ УВЕЛИЧАВАТ ВЪЛНАТА НА СИГНАЛА ПО ТЕХНОЛОГИЧЕН ПЪТ„ ТАКА ЧЕ ДА ПРЕДИЗВИКАТ ВЪЛНА ОТ НАСИЛИЕ.(това са вътрешни стимули, които предизвикват много тежък психологически тормоз). ТОВА ЩЕ БЪДЕ ДОКАЗАНО „ КАКТО КАЗАХ ЧРЕЗ ПРАВОСЪДИЕТО НА ДРУГА ДЪРЖАВА„ ТЪЙ КАТО ТУКАШНОТО Е ОБВЪРЗАНО ПО НЯКАКЪВ НАЧИН СЪС СЕМЕЙСТВАТА НА ТЕЗИ ТЕХНОЛОГИЧНИ ПРЕСТЪПНИЦИ
  ( цитирам случаят с отнемането на живота на Стоян Балтов пред софийска дискотека)

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.