Narod.bg подава сигнал до МВР: Копейкин нахлува в парламента, готви хаоса от 1997-а

11 2 467

Narod.bg сигнализира МВР да се готви за провокации! Тарторът на „Възраждане” Костадин Костадинов, удачно наречен от народа Костя Копейкин, стяга голям протест, чиято крайна цел е нахлуване на „недоволните” в парламента и предизвикване на сериозен политически хаос, който помним от 1997-а.

Новината съобщи брилянтен източник на Narod.bg, запознат с плановете на „възрожденци” да монетизират временното си участие в политическия живот на България.

Засега е ясно, че повод за готвените безредици, от които дивиденти може да извлекат единствено политразбойниците около Бойко Борисов, е темата „РС Македония” и спекуцалиите, че България ще пусне западната ни съседка в ЕС през „задния вход”.

Реклама

Организирани и добре платени протестиращи от цялата страна ще обсадят сградата на Народното събрание и ще нахлуят в нея като демонстрация на сила, твърди информаторът на Narod.bg.

Само преди дни депутатът от „Възраждане” Ангел Георгиев съобщи в кулоарите в парламента, че е „налице много неадекватно поведение от нашия дипломатически елит, който просто стои и наблюдава антибългарската истерия в Македония.

Кирил Петков дори си е позволявал да води друга линия на политика, различна от официално приетата и установена с цел Македония да влезе възможно най-скоро в Европейския съюз”, спекулира депутатът на Копейкин.

„Ако това се случи, ще организираме мащабни протести, които да свалят правителството от власт, защото подобна гавра с нашата история е тотално недопустима”, обеща открито Георгиев.

11 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  БОКЛУЦИ, повтарям ви, ако малоумниците се превят, че не знаят за вас и не могат да спрат, ще ви изтръгна по неподозиран начин, ДОЛНА СВОЛОЧ

 2. Мариана Сумистката казва

  НИЩОЖЕСТВА !!!!!!!!!!!

 3. Мариана Сумистката казва

  В едно сте напълно прави- че сте управлявани от същите УРОДИ като вас.

 4. Мариана Сумистката казва

  Изродите от Грб имат ЦИРЕЙ на челото.

 5. ИСТИНАТА казва

  А, кога „Другарю“ Костадинов, ще е ПРОТЕСТА Ви, за СВАЛЯНЕТО на „Другарят“ Гешев, с което да ЗАПОЧНЕ РАЗКРИВАНЕТО и на ИСТИНАТА за:ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, Барселона,…………………., за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ „законно“ от ОПГ „герб“?! КОГА, „Другарю“ Костадинов????

 6. Мариана Сумистката казва

  Остави ме, не ме докосвай, ЩЕ КРЕЩЯ

 7. Мариана Сумистката казва

  Вие, бо;лни същества, я подкарахте съвсем през просото. Сега заради вас ще лежа в психиатрия.

 8. Мариана Сумистката казва

  Внимавайте какво си пожелавате, мръсни долни кастрирани психопати.

 9. Ванко казва

  ВЪН ОТ ВЛАСТТА ,КОПЕЙКИН !!!

 10. Мариана Сумистката казва

  БОКЛУЦИ, кажете не Герб: С неговите камъни, по неговата глава.

 11. Мариана Сумистката казва

  Вие сте поколение много изродени психопати- страхливи, безскрупулни, нагли, мазни, амбициозни, с мания за величие,но с купища комплекси, нахални, завистливи.и брутални.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.