Социолог попари ГЕРБ: Кабинетът няма да падне

2 1 559

Социологът Юрий Асланов попари надеждите на мафията ГЕРБ кабинетът да падне, за да се наредят Бацетата на софрата и да започне ново пълнене на чекмеджета.

„Управляващата коалиция е много странна, но ми се струва, че водещото в нея е именно страхът от разпад на тази коалиция и според мен това по някакъв начин ще ги държи в някакво компромисно положение, докато една от партиите не се почувства достатъчно силна, за да разтури коалицията и да отиде на избори”, отбеляза пред БНР Асланов.

Реклама

„Всъщност коалицията е съставена от четири партии с отслабващо влияние и оттеглящо се доверие и те може би го съзнават.

Изказването на един от лидерите на „Да, България“ генерал Атанас Атанасов е много показателно. Той казва, че са твърдо за оказване на военна помощ на Украйна, но са против разпадането на коалицията, което е подтекст на това, за което говоря, че водещото в момента е страхът от разпадане на мнозинството, което е споено от този интерес.

Струва ми се, че тези прогнози и пророчества за скорошен разпад на коалицията заради кризата с войната в Украйна са преувеличени. В момента има достатъчно силно мнозинство за оказването на подкрепа, в изолация е БСП“, добави той.

2 Коментара
  1. Мариана Сумистката казва

    Радев ПЕДЕРАС

  2. Мариана Сумистката казва

    БОКЛУКА си е боклук. Разбирай като не падне- ваш си е! В другия смисъл- и другия си беше ваш, БОКЛУЦИ!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.