Само в Narod.bg: Баце изхвърля Вяра Анкова от Нова заради „рекетьор и мафиот“ – Мата Хари става шеф

7 3 392

По високите етажи на Нова телевизия се вихри жестока драма. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който още има тежката дума в медията, е недоволен от високоплатеното си протеже Вяра Анкова и готви нейната смяна с дама от харема „Мата Хари“, алармира източник на Narod.bg от нюзрума.

Баце бил бесен, че правителството постоянно прави гафове, а Анкова не се справя със задачата да вади издънките в светлина, удобна на шайката.

Анкова се оправдавала, че не знаела какво се случва в нюзрума и се опитвала да прави сложни баланси между новата власт, на която също се опитва да се продаде, и на старата в лицето на Борисов, на който дължи последните 15 години от своята кариера.

Усетила, че примката около нея се затяга, Анкова потърсила помощ от известна общинска съветничка от ГЕРБ. Въпросната дама обаче също била в немилост и шансовете за спасяване на вечно оцеляващата Анкова били минимални.

Облаците се сгъстили напоследък, когато в ефира на Нова беше дадена думата на Пламен Бобоков, който разказа на многохилядната публика, че Борисов е „рекетьор и мафиот“.

Реклама

С Анкова ще си тръгне и инсталираният от нея шеф на новините Илия Дафов. За неговото място е гласена напористата Биляна Гавазова, която си тръгна от Би Ти Ви. Гавазова има отлични връзки с ГЕРБ, вътре в партията я спрягат като една от харема „Мата Хари“.

Гавазова била напориста и работлива за разлика от Дафов, който рядко можело да бъде забелязан в телевизията и по цял ден плетял интриги с партийните пиарки Севда и Велислава, за да гарантира своето оцеляване. До момента „двете каки“ успявали да убедят Борисов, че Дафов върши чудесна работа и изтъквали негови интимни зависимости.

Буци обаче вече бил склонен да заложи на някой по-кадърен, защото престоят на Дафов на шефското място не му носел вече никакви позитиви.

Служители в телевизията са смаяни как новата власт не си дава сметка, че Нова продължава да е овладяна от Борисов посредством пионките Анкова и Дафов.

7 Коментара
 1. Ние сме търпеливи казва

  Коквито и врътки да прави, заради кражбите си и опустошаването на България, Борисов ще лежи в затвора. Няма да се спасят и крадливите му министри. Примката се стяга и дори и Гешев няма да им помогне на гербавите крадци.

 2. Царамел казва

  да ги чистят до един тези помияри – депесарска измет и герберастки саполи

 3. Мариана Сумистката казва

  БОКЛУКА си е боклук!

 4. Мариана Сумистката казва

  БИЧИ, БИЧИ, БИЧИ, БИЧИ…………..

 5. Мариана Сумистката казва
 6. Мариана Сумистката казва

  Цената тиктака и се начислява на импулси, БОКЛУЦИ!!!

 7. Мариана Сумистката казва

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.