ЗАЩО МЪЛЧИ ВЛАСТТА? Самолетът на Путин прелетя над България

5 2 433

Босненски и сръбски медии съобщиха, че тази сутрин през територията на България е прелетял самолет от флота на Владимир Путин. Самолетът е кацнал в 9:26 ч. тази сутрин на летището в Белград „Никола Тесла“.

Реклама

Той е излетял от Сочи и е прелетял през въздушното пространство на България, която още през месец февруари тази година съобщи, че забранява полетите на руския самолети през нейна територия. Това съобщи разследващият сайт „Изтръга“, който публикува и карта с маршрута на руския самолет ИЛ-96-300.

От публикуваните документи стана ясно, че машината е навлязла в нашето небе между Варна и Бургас и го е напуснала в района на Видин. Полетът е започнал в 8:02 руско време и е приключил в 9:26 часа сръбско време. Той е регистриран и от известния сайт Flightradar.24, съобщава БГНЕС.

До момента нито една от българските институции не е реагирала на тази информация.

5 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  Вие малоумниците сте ГРОЗНИ ПЕРВЕРЗНИ ИЗВРАТЕНЯЦИ.

 2. Мариана Сумистката казва

  Ще предоставя на властите ЧАТ на ВИСОКОЧЕСТОТНИ ИМПУЛСИ.

 3. Мариана Сумистката казва

  Мисля, че ще позеленеят и ще дадат мило и драго да го ИЗПЕРАТ….

 4. Мариана Сумистката казва

  Имате две възможности- ако съм здрава, значи всичко в чата е вярно, и ако съм за психиатрия, защо съм за психиатрия….. BANG!

 5. Мариана Сумистката казва

  Гледах филм как косатки- психопати атакуват майка кит, която се опитваше да спаси малкото си. Тя правеше всякакви опити, включитело се обръщаше по гръб във водата и крепеше малкото върху корема си. През това време косатките- убийци я обкръжаваха плътно на определено разстояние, като в атаката участваха две групи- когато едната група се уморяваше, другата продължаваше атаката. Накрая тя се предаде.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.