Бомба в Narod.bg: Иван Гешев се срещна с Мата Хари в италианския град Сирмионе? (говори ОЧЕВИДЕЦ + СНИМКИ)

11 5 305

Главният прокурор Иван Гешев е забелязан в четвъртък, последния работен ден преди Великден, на дискретна среща с шармантна чернокоса дама в кафене в италианския град Сирмионе в Северна Италия, провинция Бреша, регион Ломбардия.

Сирмионе е пълен с туристи, удобно място за тайна среща на 1300 км от София

Новината сподели само пред Narod.bg очевидец, станал неволен свидетел на спявката. Най-любопитен е въпросът коя е дамата, с която обвинител №1 се среща в работен ден на 1300 км от София?

Загадката се усложнява с уточнението, че брюнетката със силиконови устни била придружена от две деца. Очевидно Иван Гешев се чувствал некомфортно на срещата, защото бил прилично маскиран с черно яке с качулка и черна бейзболна шапка.

„Гешев гледаше доста стреснато, не стана ясно какво го притеснява“, потвърди свидетелят на потайната среща.

Реклама

Спекулира се дали пък анонимната и щедро тунингована чернокоса дама не е мистериозната Мата Хари, която нащрака Бойко да „нанка“ гол в правителствената резиденция, докато в чекмеджето му се въргалят 1,5 млн. евро в банкноти по 500, кюлчета злато и пистолет.

Дали Иван Гешев не е бил в Сирмионе в ролята на посредник между Борисов и брюнетката? Случило ли се е нещо, което да разбута корупционното блато, за да се чувства Борисов директно застрашен?

Въпроси колкото щеш, отговори няма…

И още – какво обяснение ще даде Иван Гешев, ако бъде попитан за любопитната среща, ще признае ли коя е чернокосата дама с две деца, с която провел среща в работен ден?

Дали „борецът срещу корупцията“ е обявил, че ще пътува до италианския град, разположен на тънък полуостров на южния бряг на езеро Гарда, пуснал ли си е отпуск, или е бил на тайна мисия с командировъчни от прокуратурата?

Narod.bg очаква Гешев да обясни за целта на никъде необявеното си посещение в Италия, както да обясни какво е наложило среща с дама и двете ѝ деца да бъде обвита в такава конспиративност?

11 Коментара
 1. Ние сме търпеливи казва

  Борисов, заедно с министрите си, окраде България и ще бъде с повдигнати обвинения, но не от този прокурор. Гешев и Борисов са едно и също нещо.

 2. многознайко казва

  Не съм фен на Гешев.Обаче…при такава бомабастична новина и при наличие на „снимки“/ама не туристически/ възниква въпроса защо очевидеца не е щракнал няколко снимки на Геша с момата???!!!Отговора щеше да е налице и Геша изритан набързо.
  Опасни конспиратори сме това българите…….
  Е…има и друг сценарий-да препотите Геша,че снимки може и да има-така че да си каже…..ама като го познаваме-ще държи инкяр до последно.

 3. Египетската казва

  Лечителка на малоумници на свободна практика казва:
  Ейй, тва Булгаристан и Пакистан големи държави, бе! Приличат си ….. Мата Хари да не се е преселила там….? Ма тя и ще ги запали, бре…… пачките, де….

 4. Египетската казва

  Аз така като гледам Гешев, ако си е пуснал отпуск, може да си остане и в отпуск…..!

 5. Египетската казва

  Жалкото е, че простотията не ходи по животните, а по българските сульовци… Тези острови си приличат- това би могло да бъде Лаго Маджоре…

 6. Рецидив казва

  Ама, децата чий са?? Не, щото по някакъв начин преобладава мнение, че има опасност Гешев или да забегне с дамата, или да поиска убежище в Италия.Такива са впечатленията от тази силно потресаваща статия…. И това, при положение, че някои хора излежават каторга на боб и омлети….

 7. Мариана казва

  Въпрос: тая Мата Хари откога живее в Италия и от кого са децата и?
  Мата знае ли, че у дома, телефоните се подслушват, къщите се “ охраняват“ и прокурорите са разследвани?

 8. Мариана Сумистката казва

  Имайте впредвид, ФАШУГИ, че ако продължавате да ми режете интернета на нула, ще ви разследвам без прокурор.

 9. Рецидив казва

  ГАДНИ ПЕРВЕРЗНИ ЗАВИСТЛИВИ ИЗПЕДЕРАСТЕНИ ИЗВРАТЕНЯЦИ!!!!!!!!!!!!!!!

 10. Чеха казва

  Да, така е! Навързани са като свински черва и оплетени в далавери и престъпления!!

 11. Мариана Сумистката казва

  В смисъл – те си хвъркат вирусите, ама си имат президент….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.