ШОК в ГЕРБ: Спортният министър беснее в любимата кръчма на Бойко

5 4 342

Спортният министър Радостин Василев шокира ГЕРБ, като се развилня в любимата кръчма на тартора на глутницата Бойко Борисов в София – „Ресторант 101“, който се намира в базата на Национален спортен комплекс „Диана“, в квартал „Дианабад“.

Столичното заведение вече е пуснало жалба до Софийска районна прокуратура срещу министъра, пише „Галерия“.

Според управителката на популярното заведение Мирела Якубовска, групата започнала да обикаля между масите в ресторанта, оживено жестикулирала, като един от тях снимал без разрешение и без предупреждение масите и клиентите с мобилен телефон.

Били отворени без разрешение завесите на VIP салона, а също така е снимано в детския кът на заведението, където било пълно с майки и малки деца. Управителката твърди, че докато искала Василев и антуража му да се интензифицират, получила отговор: „Всичко това е мое, а вие коя сте? Аз съм министърът, дошъл съм да си проверя инвестицията“.

Реклама

Заедно с Руди Гела, както е известен управникът, бил новият шеф на тотото Александър Тодоров, заместник-министърът на спорта Владимир Харизанов, който е снимал с телефон, както и новият шеф на Национална спорта база Венцислав Петков.

Твърди се, че нахлуването на Василев в заведението било с цел да спипа актуалната си любовница, която в този момент имала романтична среща с друг, но това остава в сферата на жълтите новини.

Интересното е, че след случката вече има подигравателен колаж с министър Василев, както в тоалетните на заведението, така и във VIP салона. На него спортният министър е по бански и показва мускулите си, а отдолу с големи букви на английски пише „The Real Owner“, което в превод означава: „Истинският собственик“.

Министър Руди сякаш не знае, че това е любимото място за спорт и почивка на Мутрата, пишат в социалните мрежи.

Заведенията в комплекса бяха собственост на приближения му „бизнесмен“ Александър Сталийски-младши, с чиято съпруга Вили Сечкова Бойко се познава добре.

5 Коментара
 1. Фдгд казва

  ШОК в ГЕРБ: Здравният министър ….. Чак пък здравен….

 2. Д-р Менгеле казва

  ПО ТИРОИДА ЩЕ ГИ РАЗПОЗНАЕТЕ.

 3. dandelion казва

  Основно ако не крадете вършите уродливи неща, така че …

 4. АДВОКАТ казва

  Спортен, а не здравен. Бъдете точни, това е важно дори за жълти медии, които тиражират „достоверни“ клюки.

 5. КУР ЗА БКП-2 "ГЕйРП и ЧУК" ☭ казва

  BUT YOU ARE A STINKING ARSE,,, МУ-ХА-ХА…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.