Томислав Дончев удари по Баце: ГЕРБ няма сили да свали кабинета „Кирил Петков”

6 2 211

Един от лидерите на бунтарските фракции в ГЕРБ Томислав Дончев призна, че шайката на Бойко няма сили да свали кабинета на Кирил Петков.

С изказването си габровецът, когото най-често спрягат като евентуален заместник на Борисов, когато Баце падне – доброволно или доброзорно, нанесе прецизен удар по публичните мераци на официалния лидер отново да се върне в премиерското кресло, за да продължи грабежът към чекмеджетата.

„Пред ГЕРБ има две големи задачи. Първата е ефективно да си изпълняваме ролята на опозицията да задава неудобни въпроси, да критикува, за да направи управлението по-добро, втората задача – всички стъпки, които са необходими за връщане на доверието“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ пред БНТ.

Реклама

Според него тенденцията за ръст на доверието в ГЕРБ, видно от данните на последните социологически проучвания, е окуражаваща, но не е достатъчна.

На въпрос дали ГЕРБ ще поиска вот на недоверие Дончев отговори така:

„С една четвърт от народните представители е очевидно, че опозицията не може да бламира, не може да свали този кабинет“, призна тарторът на вътрешната опозиция в хунтата.

6 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  Виждам, че недоверието е само към Борисов и позорът си е само негов. Странна работа за такава силна и поддържаща партия….

 2. мутра стажант казва

  БАТ БАЦЕ ,ТОЯ ГЪЗ КУРВЕГИН ЛИ ТИ ИГРАЕ БЕ ,ТЕБ ТИ СА ЕБАВА МААТА ДА ОБИКАЛЯШ И ДА СТЯГАШ РЕДИЦИТЕ ТОЯ ДОНКА ТИ ИГРАЕ ,Я ПУ ПРЕНАРЕДИ ЧАКРИТЕ ИЛИ ГО ЗАЗЕМИ

 3. Мариана Сумистката казва

  Това, което е потресаващо в новото управление е, че то е твърде лигаво, твърде некоординирано, твърде неефективно и твърде непреустройващо.

 4. Затвор за тиквата казва

  Аз предлагам да, върнете сикаджийския мутрафон, бензина ще е 1 лв. За литър, ще плащаме най – ниския ток, всичко ще цветя и рози в кочината на простака от Банкя. Ако пък случайно бензина стигне 5 лв. ще сме радостни, че скъпия ни бацко ни управлява и с радост ще му пълним чекмеджето, дори и да умираме от глад. Важно е любимият ни вожд да е доволен и доволно да дебелее. Да живее първият секретар другаря Бойко Методиев Борисов!

 5. Мариана Сумистката казва

  Тъпанарино, в момента ви управляват други хора и пак не сте радостни, така че…..

 6. Мариана Сумистката казва

  И за какво плачете, че не разбрах….?- Sorry! This product is not available…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.