Сигнал до Narod.bg: БСП депутатът Петър Кънев, бос на ДПС и бивш застраховател в дело за ВИП проституция? (Очаквайте скандални SMS-и)

4 4 201

Депутатът-милионер от БСП Петър Кънев, голям лидер в ДПС и известен бивш бисексуален застрахователен бос цъфнали в дело за ВИП проституция!? Сигнал до редакцията на Narod.bg разкри, че преди малко по-малко от десетина години антимафиотите от ГДБОП разбили банда сводници, които държали елитни проститутки само за ВИП клиенти.

Реклама

Рутинната иначе операция се превърнала във фурор, когато в джиесема на един от сутеньорите – А., ченгетата отрили есемеси за поръчки на момичета с прелюбопитни имена на изпращачи – говори се за червения милионер Петър Кънев, голям лидер в Движението за права и свободи и дори бисексуален застрахователен бос.

„Ако някой от изловените си мисли, че досъдебното производство е унищожено, много се лъже“, предупреди подателят на сигнала, който обеща развитие по темата. „Очаквайте скандални подробности по заметеното под килима досъдебно производство. Ще ви предоставя снимки от есемесите на политиците до сводника А.“, обеща информаторът на Narod.bg.

4 Коментара
 1. Мариана Сумистката казва

  ТРАЙНО УВРЕДЕНА нация с нисък монетарен суверенитет !!!

  https://dlib.uni-svishtov.bg/handle/10610/2179

 2. Д-р Менгеле казва

  Крематориум Варна
  Обслужване от А до Я

 3. Плюя ви на системата казва

  Вместо да образоват хората и всеки да си избира партньора и пази здравето си, те създават двойни стандарти и гнусотия…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.