ГЕРБ-абсурди: Бойко Борисов и разбойник на Златко Баретата се бранят с общ адвокат

0 7 728

Абсурдите в бандитската партия ГЕРБ нямат край. Оказа се, че адвокат Менко Менков, който защитава Бойко Борисов, обслужва и агресивен ром от обкръжението на подземния бос Златомир Иванов – Златко Баретата, установи Narod.bg.

Става дума за рецидивиста Иван Балабанов – Вазелина, който преди година преби в Панагюрище мъж пред очите на детето му, се забърка в нови неприятности и се сдоби с нови обвинения.

Златко Баретата и ромът Иван Вазелина са доволно близки

Разбойникът от групата на Златко Баретата наскоро катастрофирал жестоко с лъскав джип мерцедес, собственост на фирма, разследвана за укриване на данъци. Инцидентът се е случил на 25.03.2022 г., докато кривогледият измамник се опитвал да изпревари през пътния банкет движещ се пред него товарен автомобил и при хулиганската маневра загубил управлението на луксозния автомобил, уточни в. „Галерия“.

За щастие при инцидента няма сериозно пострадали, но са нанесени големи материални щети, за който източниците ни казват, че ще бъдат предявени претенции срещу Вазелина.

Катастрофата се случва в момент, в който ОДМВР-Пазарджик разследва рома от село Оборище за използвана от него фалшива диплома пред местния КАТ. В хода на делото се установило, че Иван Вазелина всъщност е неграмотен, като едва е завършил осми клас в местното училище, където майка му е работила като чистачка.

Реклама

Освен това ще бъде проверявано и неговото зрение, защото има съмнения, че Балабанов не вижда добре още от ученическите си години, в които се сдобива и с прякора Кривото Око.

Това автоматично прави пишман гангстера с еротичния прякор неправоспособен водач, което ще му донесе нови проблеми с правосъдието.

А те вече не са никак малко. Към престъпната дейност на Вазелина интерес проявява не само ръководството на МВР, но и това на прокуратурата. На запитване на вестника от държавното обвинение отговориха, че срещу Иван Балабанов има повдигнато обвинение за това, че в София при сделка за автомобил е измамил инвалид със значителна сума. Наглият ром се опитва да се спаси от тежката ръка на Темида, като намира различни поводи да не се явява по делото.

На Вазелина е повдигнато и второ обвинение по дело

по което се е представял за собственик на фирма, която изпраща хора на гурбет и лечение в чужбина. С такъв претекст Вазелина измъкнал 20 000 лева от онкоболна жена и нейния съпруг, на които обещал да уреди излизане в чужбина.

Ето такъв екземпляр ползва адвоката, който пази и тартора на хунтата Бойко Борисов, това е нивото на ГЕРБ, коментира източник на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.