Защо отчаяните примитиви вярват на Путин?

12 2 560

Де да бяха само нашите Симов и Волгин, Дърева и Карбовски, хилядите очукани от живота като теляшки налъм пенсионери и полуобразовани соц носталгици с техните руски опорки, сигурно щяхме да живеем в по-добър и по-красив свят.

След броени часове обаче френската националистка на кремълска хранилка Марин льо Пен излиза на балотаж в изборите за президент.

От отпадъчните куклуксклановци с изгнили от дрогата зъби в блатата на Флорида, през бръснатите неонацисти в Дюселдорф, до нашите динковчета, Владимир Путин и ориенталската му агресия се превърнаха в пътеводна светлина и символ на крайнодесния екстремизъм. Как се роди този парадокс под знамето на „денацификацията“ на Украйна?

Колкото и да е нехомогенна екосистемата на ксенофобите, антисемитите, расистите, борците за господство на бялата раса и прочее фашизоидни отпадъци от Франция до Филибето, те споделят един общ враг – Западната, либерална цивилизация, глобализма и демокрацията.

В лъснатите им до кожа кратуни цъкат като хлебарки конспиративните теории за сенчески елити, контролиращи световната икономика и медии, за джендър дегенерацията, превземаща домовете и сърцата на наивните консуматори в Европа и Северна Америка.

Именно на тези погубени от собствената си тъпота и заблуди души така изконно импонира православният мачизъм на Путиновия режим, че днес те са готови да заменят с един замах свастиката на Фюрера с презряното „Z“ на руските орки и изнасилвачи.

Те виждат у кремълския самодържец своя бунт срещу възхода на малцинствата и онеправданите, срещу арабските несретници и педерастите с техните умилителни паради, срещу Европейския съюз, Световната банка, СЗО и НАТО.

Реклама

Фашистите днес стоят плътно в 169-сантиметровата сянка на Владимир Владимирович, която ги пази от евреите и ваксинаторите, норвежките педофили и биещите шамари негри.

Милитаризмът и хомофобската и женомразка кремълска реторика превърнаха тамошния режим в символ и вяра на отхвърлените и неудачниците, бедните и нисшите духом, обществените отпадъци и мрачните психопати.

След близо век промиване на мозъци за обикновения българин изглежда немислимо, но бракът по сметка между съветския империализъм и европейския неофашизъм далеч не е сключен вчера и подпечатан със запенените речи на Лавров и Соловьов. На 22 септември 1939 г. Вермахтът и Червената армия правят общ празничен парад в Брест-Литовск.

Подписано е руско-германско споразумение за делба на Полша и декларация „в полза на мира“.

За нас обаче Червената армия и позорният й паметник продължават да са синоним на спасяването на Европа от кафявата чума, макар да са нейните най-верни съюзници. Да се върнем и по-назад.

Учебниците лъжеха и продължават да ни лъжат, че сме освободени не един, а два пъти от безпросветните сибирски и уралски селяндури, когато 80% от армията на Александър II е съставена от запорожките казаци и полските шляхтичи.

В България и до днес се премълчава позорното послушание на българските комунисти пред заръките на хитлеровия съюзник Сталин.

Хиляди отчаяни путинофили и днес вярват в мита за „денацификацията“, когато всъщност между фашизма и кремълската агресия стои избождащ очите знак за равенство. И не ни е нужна Марин льо Пен, за да ни го доказва.

12 Коментара
 1. аз казва

  Е на вас ли да вярваме, дето поставате чат от Нати вече няколко години и само Натали не се е усетила…?!

 2. Мариана Сумистката казва

  Натали е интелигентно “ парче“ и очевидно се усеща достя бързо, по пример на майка си и на баба си. ….. Само дето се е надрусала малко повечко или пък е употребила дрогата на приятелката си…… Ето така възникват идеали за превземане на зайчарници за необлагородените души…. Всички облагородени четат други работи…

 3. Египетска пирамида казва

  Случаят е друг, а поводът- тържествен: бележим прекрасни качества на ръководител, достолепие и политическа ангажираност.

 4. agabaga казва

  Приемете поздрави от един теляшки налъм във вид на голям, дебел и твърд кожен уй, завързан с червен конец за късмет. А, забравих да Ви предам сърдечни поздрави от Путин, скоро ще Ви навести.

 5. Чеха казва

  Не знам кой е автора на тези инфантилни писания, но само едно ще му кажа: 1. „Умилителните паради на педерастите“ въобще не са толкова невинни изяви, колкото ги представя, а официално легализиране на обратните, които нашата религия категорично отхвърля!! 2. Абсолютно Ограничен Поръчков анализ! Понятия като Геополитика и Геостратегия за автора с много далечни и непознати!! Оставям го с ограничения му кръгозор и разбиране от и на всичко, на персона не напускала границите на шаблоното мислене и внушения!

 6. Египетска пирамида казва

  Писанията не са инфантилни, писанията са плод на безразборен секс…. Само, че е ясно, че някой позволява всичко това да се случва посред бял ден и ясното съзнание, че ограничения НЯМА ДА ИМА…..

 7. Мариана Сумистката казва

  Гнойни гнусни библейски циреи; чернобилски израстъци- факт !!!

 8. Четящ казва

  Интересно, даже западната преса навремето признаваше за неонацистките формирования в Украйна, а само вашият анаЛизатор не е чувал за тях. Но, поздравления, такива като него ме направиха русофил.

 9. Атанас Кирилов казва

  Според мен автор на тази помия е един простак-педал от Уикенд Чертовенски. Заради този кретен много читатели вече не купуват вестника още повече че му вдигнаха цената на 2.50 лв

 10. Рецидив казва

  В българския политически и медиен свят иам много странни създания, които сами себе си не разбират, камо ли някой друг да ги разбере.

 11. майната казва

  За четящият.То четящи много, малко са разбиращите ! Това , което изповядва каПутин, си е сто процента националсоциализъм ….Как една нация превъзхожда друга и тя няма право на живот, освен под „животворния“ ботуш ? Главният цивилизационен принцип е : Молчат и не разсуждат !

 12. Чеха казва

  НИКТО НЕ ЗАБЬIТ, НИЧТО НЕ ЗАБЬIТО! ДЕРЗАЙ С ПРОМИТ И ОБЛЪЧЕН МОЗЪК..!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.