ГЕРБ през 2021: Пътищата ни могат да изкарат 100 г. ГЕРБ през 2022: За една година пътищата се разбиха тотално

7 3 137

С размазващ коментар за ГЕРБ излезе най-добрият PR експерт в България Любомир Аламанов, видя Narod.bg. Ето какво написа той в социалната мрежа Фейсбук:

„ГЕРБ през 2021 г.: Направихме ви пътища като слънце, 100 години могат да изкарат.

ГЕРБ през 2022 г.: Само за една година без активни ремонти и поддръжка, пътищата се разбиха тотално.

Реклама

Това е горе-долу всичко, което трябва да се знае за ГЕРБ. И за пътищата им. И за думите им. И за качеството. И за инхауза. И за всичко…“

Narod.bg припомня, че магистралите бяха единственото нещо, с което падналият от власт Бойко Борисов не преставаше да се бие в гърдите от сутрин до вечер. Все още не можем да забравим, че когато питаха Борисов за корупцията, той изместваше въпроса и започваше да се хвали с магистралите. Припомняме и мегаскандалния ден в разгара на пандемията, когато в България народът мреше от ковид, здравната система беше пред колапс, а Бойко Борисов завлече шефа на най-голямото болнично заведение в България „Пирогов“ Стефан Балтов и тогавашния здравен министър да им се хвали с магистралите си.

Магистралите, които към днешна дата се разпадат. Срам!

7 Коментара
 1. Затвор за тиквата казва

  Простака си ги говори както му отърва. Простака се прави, че амнезията го е завладяла. Простака трябва да бъде затворен доживот или в лудница, или в пандиза. Този не мога да го гледам, толкова ми е противен този неандерталец.

 2. Египетска пирамида казва

  Пътища може да нямате, но проститутки- бол…. Засърби ли ги и хайде за Холандия. Какво по доходоносно разрешение на проблемите на ентусиазираните трудещи се….Страхувате се от окупация, а сте окупирани от долнопробни занимания и пороци, дето захранват само блатния бизнес и тресавищните услуги.

 3. Египетска пирамида казва

  Трудно лечима или нелечима шизофрения, биполярност, лошо здравеопазване, дупки по магастралите- загазили сте я яко….. А лапате европейски мангизи с охота….

 4. Мариана Сумистката казва

  Не за друго, ама ако инспекциите идваха от мен, щяхте да обеднеете и изтрезнеете СЪВСЕМ!

 5. Павел казва

  Благодаря на Любомир Аламанов за точния в десятката коментар!

 6. майната казва

  Всичко се разбива, само мафията не ! Благодарете на Близнашки, той и е бащата на конституцията! И майката! Няма да има осъдени, всички са в парламента, политика правят крадците ! Вай , вай, вай……а честните и достойните си трайкат ! Чешат се взаимно !

 7. Рецидив казва

  Най- лъжливото, най- крадливото, най– предателското, най– наглото и най- продажното племе! Факт!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.