Ангел Кънев е „златна кокошка” за жертвите на шайката – ще платим милиони заради бухалката на Гешев

3 1 946

Превърнатият от спец- в обикновена бухалка на Гешев – прокурорът Ангел Кънев, който влезе в националните новини със „заплахата” – куршум и писмо с думата „кръв” и името на голяма болница, в която често се лекува, е „златна кокошка” за своите жертви, поръчани от хунтата ГЕРБ.

Както Narod.bg пръв писа, обвинителят плаща луди пари за персонална охрана, парадира с огромно за статуса си финансово състояние и е свързан със серия имотни сделки, сякаш е не прокурор, а новобогаташ.

Вероятно причината за паричното благополучие на Кънев се крие в работата му, от която, всъщност, България нямам никаква полза, защото в актива си прокурорът няма нито един опандизен престъпник.

За сметка на това има доста пострадали, които ще получат милионни обезщетения за прокурорските гаври.

Наскоро в медиите се появи версия, че автор на заплахата срещу Появи се и версията, че алкохолният бос Миню Стайков бил автор на заплахата срещу преторианеца на Гешев бил… Миню Стайков?

МОТИВИ?

Защо да плаши прокурора, след като Ангел Кънев ще донесе още милиони в сметката на бизнесмена, който води серия дела срещу държавата за безобразията на прокуратурата и рекордния арест от 2,5 години, завършил печално за прокуратурата?

Реклама

Та нали именно след „всеотдайната работа” в името на справедливостта Миню Стайков бе пуснат от Апелативния специализиран наказателен съд, също оттекъл в канала на историята.

По заповед на прокуратурата на Иван Гешев предприемачът бе арестуван на 6 септември 2018 г. заедно с още шест човека за участие в организирана престъпна група.

След 2 и половина години зад решетките апелативният спецсъд го пусна, а Миню Стайков заведе дело срещу България в Европейския съд по правата на човека в Страсбург.

Развръзката дойде в началото на юни 2021 г., когато очаквано ЕСПЧ осъди България.

Стайков не е поискал обезщетение за прекомерния арест, но ЕСПЧ приема, че България е нарушила неговото право своевременно да бъде изправен пред съдия.

Българските магистрати са нарушили правото му за разглеждане на делото в разумен срок и на освобождаване от ареста в разумен срок преди гледането на неговото дело в съда.

Сега Стайков ще спечели още няколко дела, по които обаче обезщетението е за милиони, които държавата ще плати заради юридическата некомпетентност на прокурори като Ангел Кънев.

В този смисъл защо Миню Стайков да плаши неграмотник като Кънев? Обвинителят е неговата „златна кокошка”, по-скоро ми му пратил няколко човека от своята охрана, за да е спокоен, че ще види резултата от своята прокурорска безнаказаност.

3 Коментара
  1. Мариана Сумистката казва

    Споко, боклуци! Аз знам къде са престъпниците! Те изхранват и осигуряват образованието на семействата на полицаите! А освен това са и на почит….. Забелязах, че войната в Украйна ви засегна повече отколкото трябва. Хаосът ви завлядя.

  2. Мариана Сумистката казва

    Много мразя пирамиди, които са обърнати в обратната посока, боклуци!

  3. майната казва

    Моето виждане е че този непрокопсаник иска държавна закрила/Ние да му плащаме охраната/Като на Кой на Доган и тн.Заплашен е човечеца и трябва да му пазим животеца !Защото пари струва това, не е за лев два !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.